Mialem link jak to zrobic ale komp mi padl i wszystko usuniete, ale gdzies na forum to tez jest opisane - poszukaj po moich postach o pompkach bodajze. Co do tej kostki - ile masz podlaczonych do pompki trzy czy tylko dwie??
Printable View
Mialem link jak to zrobic ale komp mi padl i wszystko usuniete, ale gdzies na forum to tez jest opisane - poszukaj po moich postach o pompkach bodajze. Co do tej kostki - ile masz podlaczonych do pompki trzy czy tylko dwie??
pamiętam, że kiedyś coś czytałem, o kluczykach, że trzeba mieć dwa, jeden trzeba włożyć w stacyjkę, drugi do drzwi i coś tam robić, o to chodzi?
a co do pompki, to mam podłączone 3, tyle co wejść ma pompka; wszystkie 3 idą z jednej wiązki; a tamten idzie jeden skądś "od przodu" i zakończony jest tą czerwoną kostką...
Dokladnie dwa kluczyki. A nie jest to kostka z suba moze??
ok, dzięki, zaraz poszukam sobie tego tematu, choć nie byłem pewny czy to chodziło o pilot czy o immobilizer; co do tej czerwonej kostki, to na allegro sobie popatrzyłem na subwofery i są zakończone czerwoną kostką, więc możliwe, że to od niego; ciekaw jestem czy wcześniej był i go wykręcili, czy wiązkę montują seryjnie a potem zależnie od opcji; trzeba prześwietlić forum; pzdr
"Wloz jeden kluczyk do stacyjki i przekrec zaplon ale nie uruchamiaj silnika - moze byc nawet taki bez immo - wyjdz z auta i zamknij scyzorykiem drzwi i po trzech sekundach nacisnij lock-zamkniecie na scyzoryku - powinny mrugnac awaryjne. Jesli sie tak stalo to pilot masz zakodowany."
o to chodzi? bo dalej piszesz, ze w poliftach to nie działa...
czyli w końcu te "efekty uboczne" same przeszły czy coś robiłeś?
byłem w aucie, dwa dni po tym jak podłączyłem pompkę, włączam zapłon i też pompka zaczęła "szaleć". awaryjne zaczęły mrugać, lampka podsufitki nie działała, centralny i tylna klapa też, tylko szyby działały jak należy; pomogło odpięcie i podłączenie pompki na nowo; tylko czy trzeba coś z nią zrobić czy pompka sama dojdzie do siebie?
Tomek zakoduj ja jak ci napisalem w pw i powinno byc juz wsio ok
Podłącze sie pod temacik a mianowicie nie moge nigdzie znależc odpowiedzi na mój problem .Chodzi o to ze do tej pory jezeli z pilota otwierałem autko to jesli otworzyłem drzwi pasarzera i je zamknołem to po chwili samochód sie zamykał sam a teraz juz niestety sie nie zamyka cos kiedys było o tym ze jest jakaś sekwecja chyba stacyjki zeby to spowrotem włączyć macie jakiś pomysł .
+32 trzeba dodac w kodowaniu pompki
+32 - automatyczne zamknięcie drzwi przy prędkości 20 km/h 15MPH. Otwarcie następuje przy : *wypadku *wyjęciu kluczyka ze stacyjki *pociągnięciu 2 razy za klamkę * wyłączeniu przycisku centralnego(przy klamce kierowcy)
Myśle że nie o to tutaj chodzi, Kolego Jacek to, że autko samo Ci się zamykało nie powinno nastąpić po otwarciu drzwi (zadnych). Auto powinno się zamknąc samo po jednej minucie od otwarcia ale tylko wtedy jeśli nie dotkniemy żadnej klamki, tzn nie otworzymy zadnych drzwi.