Stalowa Wola - Tarnobrzeg - Połaniec - Słupia - Kraków - 17.08 po południu
Kraków - Słupia - Połaniec - Tarnobrzeg - Stalowa Wola - 19.08 po południu
Printable View
Stalowa Wola - Tarnobrzeg - Połaniec - Słupia - Kraków - 17.08 po południu
Kraków - Słupia - Połaniec - Tarnobrzeg - Stalowa Wola - 19.08 po południu
17.08.2012 z samego rana Jaworzno - Katowice - A4 - Opole - Nysa - Kłodzko - ... - Praga (podróż w jedną stronę)
18.08.2012 - z samego rana Łuków - Dęblin - Radom - Kielce - Kraków.
i powrót ok 12..
21.08 ruszam ze Śląska w stronę Wrocławia, później różnymi dziwnymi miejscami nad morze. Powrót za około dwa tygodnie przez np. Malbork. Coś niewielkiego mogę wziąć ;] W razie czegoś pytać czy będę tu i tu- zawsze mogę zmodyfikować trasę ;D
środę 22.08 przed południem jadę w stronę Skierniewice z Katowic
miejsca dużo nie będę miał, ale jakąś małą rzecz mogę wziąć
Początek tego tygodnia (dzień jest jeszcze do ustalenia) w godzinach popołudniowych:
Świdnica -Jaworzno. Najprawdopodobniej przez Brzeg - Opole - Bytom - Katowice
Powrót tego samego dnia.
czy ktoś robi kurs przez Katowice -> na Kraków ? generalnie chodzi mi o kurs powrotny z Krakowa do Katowic (przez Katowice)... mam do odebrania radio w Krakowie
dni to najlepiej niedziela tj 16.09.2012, poniedziałek 17.09.2012 bądź wtorek 18.09.2012r.
będę wdzięczny za pomoc
szukam transportu, potrzebuje odebrac towar z Lubochni (kolo TOmaszowa Mazowieckiego) w strone wroclawia(krajowa 8) Kepno Wieluń w takie okolice, bylbym wdzieczny, kontakt PW
5.10 Wrocław- Warszawa powrót 7.10
Czy robi ktoś kurs autostradą A2 z granicy do Warszawy? Potrzebuję z miejscowości Rzepin przy autostradzie, odebrać 4 felgi stalowe. Kontakt Pw