Ostatnia Akcja - spodziewalem sie ciekawszego filmu, ogolnie mozna obejrzec ale az tak "koniecznie" :) troche nudny, malo akcji.
Printable View
Ostatnia Akcja - spodziewalem sie ciekawszego filmu, ogolnie mozna obejrzec ale az tak "koniecznie" :) troche nudny, malo akcji.
Zombieland - wlasnie obejrzalem :mrgreen: niezły komedio-horror :mrgreen: POLECAM niezła rozwałka zombiakow :]
Avatar....Cameron Jak zwykle pokazał Klasę ..Film *****ongo...już nie Pamiętam kiedy oglądałem tak Genialny Film...i do tego w 3D..!!! POLECAM
wlasnie wrocilam z Avatara..film fajny..dla samych widoczkow warto to zobaczyc w 3D..mysle ze w domu z plytki nie ten sam efekt..dlugo trwa co prawda ale tego sie tak nie czuje siedzac te ponad 2h w fotelu.. po seansie wyszlam z kina zla na tych chciwych Amerykanow ze sie nawet tym niebieskim ludkom wcinaja w ich tereny zeby troche milionow dolcow wydusic bo oczywiscie im sie nalezy ...tylko dlatego ze sa "made in USA" :)
Wrota do piekieł / Drag Me to Hell (2009) - jako fan horrorów po obejrzeniu Paranormal Activitymyślałem, że już nic gorszego w tym gatunku filmowym do końca roku 2009 mnie nie spotka. Myliłem się. Wrota do piekieł zmiażdżyły mnie swoją głupotą.Jest to maksymalny gniot, za obejrzenie, którego powinni dopłacać i dawać dużą Colę free. ;)
Bękarty Wojny - można obejrzeć z ciekawości, dla alternatywnego zakończenia II wojny światowej;), ale uważam, że fani filmów sygnowanych nazwiskiem Tarantino mogą być nieco zawiedzeni, gdyż według mnie jest to produkcja "niższych lotów".
Prawo zemsty
Law Abiding Citizen (2009)
7,81/10
http://www.filmweb.pl/f475202/Prawo+zemsty,2009
Dobry dobry film w ram raz wieczorem sobie oglądnąć moge go polecic zagługuje na swoja note
juz na początek ostre wejscie akcji
a pózniej głowny bohater daje rade
Podryw na głupka(2009)
6,91/10
Hehe, może nie leci to w kinie aaale na prawdę dobra komedia ;D
Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet
8,08/10
Skończyłem go prawie oglądać iii powiem, że masakra.....:O
Ostry Thriller....Jak dla mnie za mocny
Dom zły
Zazwyczaj jestem sceptycznie nastawiony do polskich produkcji ale po obejrzeniu Rewers oraz Generał Nil zaczynam sie przekonywac. Obejrzalem Dom zły. Coz, produkcja naprawde super. Przez caly film utrzymany prawidlowy klimat, napiecie i koncepcja.
POLECAM! 9/10!
Polecam film "Przebudzenie" i "Ostatni dom po lewej"