Dokładnie jak Domel napisał.Albo masz zły przekaźnik wentylatorów albo jest zdupcony.Obstawiam- nie prawidłowy.
Printable View
Dokładnie jak Domel napisał.Albo masz zły przekaźnik wentylatorów albo jest zdupcony.Obstawiam- nie prawidłowy.
Pali mi bezpiecznik 10A odpowiadający za sprężarkę klimatyzacji. Po założeniu bezpiecznika 25A klima chodzi normalnie, ale po 5min ten też się przepala i znów nie chłodzi. Gdzieś jest zwarcie tylko gdzie go szukać? Może to być wina sterownika wentylatorów? (tak powiedział elektryk samochodowy) Chciałem kupić na Allegro z tym samym numerem, ale takiego poprostu nie ma (1J0919506E -bardzo rzadki) Czy ktoś wie jaki jest jego zamiennik z inną literką na końcu? Proszę o pomoc.
To prawda. Jest ich bardzo mało. Według ETKI najpierw był 506H, a potem zastąpili go 506E.
Tutaj możesz spytać
http://allegro.pl/sterownik-wentylat...426227696.html
Witam!
Koledzy mój problem polega na nie "włączającej" się klimatyzacji.
Problem pojawił się od umycia przeze Mnie silnika.
Popryskałem środkiem do silnika potem spłukałem i zostawiłem na pare godzin.
Po włączeniu "*" nie włącza się sprężarka oraz wentylatory zero reakcji, dodam że klimatyzacja chodziła bezproblemowo.
Co może byc przyczyną ?
W Climatroniku pokazuje mi błąd 15.3.
GibsonA3 bezpiecznki na aku sprawdziles? bo to moze byc jedyna rzecz po myciu
Sprawdzałem. Sprawne. Jak już mówiłem po dwóch dniach parę razy na postoju załączyła i działała nawet 30 min bez zarzutu
to zostaje ci sprawdzić tylko przekaźnik wentylatorów, ewentualnie jego wtyczki
Jak zagrzeje się silnik to działają są sprawne sam patrzyłem.
Kurde no nie wiem sam wszystko chodziła i z dnia na dzien nie chodzi już.