A przednie boczne jaką folia? tzn przepustowość?
Printable View
A ja mam Pytanko jak to się ma w Radomiu? Ile może wynieść przyciemnienie 3 szybek? Ktoś może kogoś polecić?
ja mam pytanie z innej beczki.. cena jest droższa gdybym chciał w innym kolorze ? np. ciemny czerwony ? czy jest w ogóle możliwość na taki kolor nałożenia folii..
myślę że nie tylko żeby mieli taki kolor foli..
a moze ktos poleci jakiz zakład z białegostoku ?? bo niestety jakos sie nie orientuje gdzie jest w miare dobrze i nie drogo
Oglnie cena nie powinna byc wyższa ze wzgledy na kolor foli jedynie moze ja zmienic rozmiar okna.. Bardzo dobra firma przyciemniająca okna to BESTFOL w szczecinie na ulicy przestrzennej facetn naprawde wie co robi i zawsze mozna sie dogadac co do ceny... Moze komus sie to przyda Pozdro :)
Dodano:
Aha dodam ze placilem za 3 szybki 230 zl a za przednie 160 zl :P
Panowie być może to już gdzieś było ale ze względu na obszerność tematu przegapiłem. Mam pytanie odnośnie fabrycznego przyciemnienia tylnych szyb w 8P. Jaka tam jest foli zastosowana? I jaki byłby odpowiednik dla tej foli powiedzmy firmy AR 50 czy 35?
Prześledziłem cały temat i w sumie nie znalazłem odpowiedzi na pytanie czy folia sungrad i ar to jedno i to samo czy jednak nie?? (z niektórych wypowiedzi wnioskuję ze nie to samo, ale chciałbym konkretnej odpowiedzi)Czy jest jakieś rozwinięcie nazwy "ar" bo na necie też nie mogę znaleść nic na ten temat... Chcę przyciemnić wszystkie szyby 35. Mam znajomego który mi to zrobi tylko pozostała kwestia zakupienia folii... I teraz kolejne pytanie ile folii będzie potrzebnej na oklejenie wszystkich szyb ( oczywiście bez czołowej :)) I bardzo prosze o rozwinięcie nazwy ar jeśli takie rozwinięcie istnieje i jakieś namiary gdzie taką folię można kupić.
Czego nie rozumiesz ? to dwie rozne firmy
nawet stopien przyciemnienia sie nieznacznie rozni, 35% AR to nie jest dokladnie to samo co 35% Sungard. zadne zdjecia nie oddadza rzeczywistego efektu, trzeba samemu zobaczyc "co mi" pasuje.
jedno jest pewne, obydwie firmy sa tak samo polecane i dobre.
masz znajomego ktory okleja a nie wie ile folii potrzeba ? nie wie gdzie ja kupic ? mega szpec
Miro prześledź cały temat to zobaczysz że nic sie tu kupy nie trzyma wszysy wciąż pytaja o to samo czy można przyciemniać przednie szyby czy tez i nie itp. natomiast ja zadałem proste pytanie czy te dwie nazwy to jedna firma czy nie... odpowiedziałeś mi i bardzo Ci dziękuje :)
a jeśli chodzi o gościa który ma mi przyciemnić szyby to Twój komentarz był zbędny.
a i jeszcze jedno rozumiem że "ar" nie ma żadnego rozwinięcia bo o to również pytałem i rozumiem że nie wiesz gdzie można kupić taką folię....
Tak czy inaczej dzięki miro