a pro po tulejki do drugiej sondy to u mnie sie sprawdzą znakomicie polecam
Printable View
a pro po tulejki do drugiej sondy to u mnie sie sprawdzą znakomicie polecam
Ja wrzuciłem fi 55 mm i było ok:)Ale jest głośniej:/
Operacja się udała, pacjent przeżył:) a tak serio to rura 55 mm tak jak dostałem info a co do głośności to wydaje mi się że nawet jest ciszej niż z katem albo tak samo. W każdym razie turbina wstaje wcześniej i wydaje mi się że lepiej ją słychać..;)
Witam :) Jutro jestem umówiony z mechanikiem na wycięcie katalizatora. Mam pytanie. Czy wstawić samom rurkę zamias kat czy coś innego ?? Silnik AHF 110k TDI????:) I jeszcze pytanie. Czy jest jakiś sens zaślepienia zaworu EGR ????
Wstaw rurę i będzie dobrze. Na moje jest sens zaślepienia EGRu a jeszcze lepiej pozbyć się go :) Po wycięciu katalizatora bardziej słychać dźwięk turbiny i inny jest dźwięk z wydechu. Jak kat był zapchany to też czuć że lepiej silnik chodzi no i za kata można dostać trochę hajsu :)
ja za swojego dostałem 100zł sam monolit
Jak rozmawiałem dzisiaj z gościem ile mogę dostać to powiedział że około 250zł do 350zł ale zależy jaki mam. Nie mogłem mu wytłumaczyć jakiej jest długości. Kazał mi zmierzyć ale chyba źle zmierzyłem i coś mu wymiar nie pasował. Ale jutro ma przyjechać i odebrać to ode mnie :) Do kot743 Czyli można zaślepić i nic sie nie dzieje tak??? Żadnych awarii nie będzie ?
Jak masz na kacie oznaczenie DD to zarobisz więcej :P Ja za swojego 650 skasowałem :P A te z oznaczeniem bodajże JD troszkę taniej schodzą.
Właśnie oddałem do mechaniki ma wyciąć i zobaczę jakie jest oznaczenie :) Mam nadzieje że zarobie więcej więcej niż 300zł Jak pojechałem na złom gdzie skupują to mi gość powiedział 130zł. Podałem mu model auta i jaki silnik i on mów że 130zł. Ale pojechałem do kolegi który jest mechanikiem on właśnie wicina mi i dał mi numer do gościa który jeździ i płaci więcej niż na złomie. :)
Ja wystawiłem na allegro i też ok 650 dostałem, nie opłaca się na złom.