tylko u mnie kopresor dziala po zwarciu stykow na presostacie ( czyjnika cisnienia na przewodzie klimatyzacji) ale z klimatronika nie moge odpalic
Printable View
tylko u mnie kopresor dziala po zwarciu stykow na presostacie ( czyjnika cisnienia na przewodzie klimatyzacji) ale z klimatronika nie moge odpalic
******scie jak to bedzie sprężakra to sprzedaje to auto :P dobra dzieki za info podajde do my mechanick i powiem mu zeby spr spręząkre :)
ahahah a ja dzis bylem u znajomego i cennik wyglada tak:
nabicie 20zł (hahaha)
odgrzybianie ozonem calego auta 100zł
wlasnie stad to "hahahaha" ;p
jak nabije to napisze czy pomogło ino musze znalesc warsztat gdzie mi to tanio zrobia pzdr
witam, dołanczam sie do tematu mianowicie mam taki problem opisze od początku, dokładnie rok temu nabiłem klime, ładnie mroziła...wszytko okey, w zime grzebałem ze zderzakiem i urwałem czujnik (niewiedząc o tym) niedawno chciałem odpalić klime ale niechłodziła pokazywało na kanale 59 ponad 50C i na kanale 1: dwa błędy 13,7 i 5.1, klima sie załaczała *na wyświtlaczu, wentylatory i spreżarka też chodziły ale leciało ciepłe powietrze kupiłem nowy czujnik i teraz pokazuje prawdziwą temperature, ale to samo nie mrozi i pokazuje błąd 13,7 i 5,3 nie posiadam kabla vag wiec nie mam jak usunąć błędów...i sprawdzić czy znów wyskoczą.... prucz nabicia co jeszcze moge zrobić ??