Czy jest mi ktoś w stanie podać jaka żarówka siedzi w kontrolkach licznika w 8L? :)
Czy jest mi ktoś w stanie podać jaka żarówka siedzi w kontrolkach licznika w 8L? :)
Koledzy, mam A3 Sportback benzyna 1.6 102KM RM2009 bez FIS (czerwień), chce włożyć zegary z FIS (biała czcionka), w serwisie zasugerowali zegary poliftowe 8P0 920 932 DV bez 100% pewności kompatybilności (+ manetka, >5 tyś PLN tylko dla info). Prośba o sprawdzenie podanego numeru do kogoś obytego w temacie. Ewentualnie jaki inny numer zegarów szukać do tego modelu? będę wdzięczny za podanie numeru manetki do FIS i przy okazji manetki tempomatu.
potrzebowałbym się dowiedzieć czy jest jakaś uszczelka miedzy blokiem a podstawką chłodniczki oleju w 1.8 AGN :)
Cześć :) potrzebuję numeru części dla: A3 8P 2003 1.6 102KM, kod silnika BGU. Chodzi o sondę lambda (tą pierwszą, przed katalizatorem), z tego co widziałem jest 5-przewodowa, czyli z tego, co się orientuję - szerokopasmowa
p360 06A906262BR
pomocnik
Załącznik 13368
buzek ulala zerknij
Załącznik 13369
proy, napisz do mieto3
witam potrzebuje nr. dekielka od gałki zmiany biegów (5 biegów nabite) z takiego drążka jak na zdjęciu
http://www.dacar.pl/foto/20130702/da...0208071729.jpg
- - - Aktualizacja postu - - -
Jest to audi a3 po Lift 8p
witam koledzy. potrzebuje numer lub nazwe cześci która znajduje sie w VW Caddy z 2002 roku 1.9 tdi - jest to jedna z osłon z przodu po lewej stronie pod zderzakiem przed przednim kołem, miedzy zderzakiem a intercolerem. Przykręcana tez do nadkola.
W etce jest napewno. Dziękuje
Witam.Potrzebuje nr przełącznika świateł z haloganami.No i pytanie czy z seata leona podejdzie?