mutant mass -> załatwisz masę i supel po treniengu- chudy jesteś więc do misiowatości jeszcze daleko
A w stanie spoczynku to możesz nabrać masy ale tylko tłuszczowej. Jak masz przerwę to zadbaj tylko o dietę bez supli.
Printable View
ogolnie ja mam klopot z przybraniem masy,mialem przerwe (noga w gipsie) 4 miesiace i nie przytylem ani 100 gram. probowalem diet,pozniej jadlem co popadnie i nic to nie pomoglo. Minal miesiac i znowu przerwa na 2 miesiace (noga w gipsie) i ponownie nie przytylem. Dlatego szukam jakiegos rozwiazania zeby dobic do 80 kg,tj tylko 3 kg ,w moim przypadku az.
chce w koncu normalnie zaczac cwiczyc,ale z efektem.
np taki zestaw?
http://allegro.pl/no-xplode-bsn-stor...669607026.html
ja wlasnie teraz jestem na stormie ( tylko z shockiem ) i polecam
zestaw dobry tylko zamawiaj ze sprawdzonych źródeł
allegro odradzam
natomiast polecam http://sklep.kfd.pl/ zaloguj sie i szukaj promocji bądź rabatów można w dobrych pieniądzach skompletować odżywki na cykl
ja nadal przystaje żebyś trzymał dietę a odżywki zostaw sobie jak zaczniesz cykl na xplode, zamiast białka weźmiesz mutant masa i powinno ruszyć
wkleilem link po to aby upewnic sie,zobacze lesznie co i jak i pojde za waszymi wskazowkami.
storm z shockiem mnie w ogóle nie ruszył ale no xplode jak najbardziej. Pewne suple możesz zamówić z triceps.pl
dieta to podstawa, staraj się jeść o jednakowych porach min 4 posiłki dziennie, jeśli masz słabą dietę to wtedy dorzuć gainera ;)
Albo Suplementy.pl :P
Ja mam przerwe od Judo od czerwca , przez wakacje moze zrobilem w sumie ze 200przysiadow i kilkadziesiat brzuszkow. Rozleniwilem sie na maksa - zero sportu :)
Jak temat ruszył to i ja od siebie 3 grosze dam:D po pół rocznej przerwie wróciłem na siłkę i od 7tyg 1-2cm w bicu poszedł ( mięśnie są pamiętliwe) jadę na zwykłym mono z universala tym razem i jestem zadowolony..czemu zwykłe mono a nie coś lepszego jak storm? a temu ,że wole zacząć od słabszej odżywki aby później efekty były lepsze ( na mnie to zawsze działa ) do tego dieta i białko z olimpu..dodam jeszcze ,że dziś zacznę mesomorpha wersje europejska ( przedtreningówka) wersja z USeja jest lepsza i bardziej kopie zobaczymy jak ta będzie działać i jaka różnica będzie do n.o. xploda..:)
Ja też muszę wrócić po dłuuuugiej przerwie, brzucho urósł :( ale nie mogę się wyzbierać, nie mówiąc już o diecie. Do lata formę trzeba zrobić, a zostało już tylko parę miesięcy ;-)