jedzie ktos moze jutro albo w poniedzialek z okolic Opola w okolice Gdanska, Slupska badz Koszalina?
Printable View
jedzie ktos moze jutro albo w poniedzialek z okolic Opola w okolice Gdanska, Slupska badz Koszalina?
Witam, wybiera się ktoś może w najbliższych dniach z Poznania do Katowic ( lub obojętnie gdzieś na śląsk ) ? Moge się dołożyć do paliwa.
witam ;) Czy planuje ktoś przejazd trasą Lublin- Biała Podlaska jeszcze w tym tygodniu? Chętnie podałabym małą paczuszkę no i jakieś ciasteczka na drogę :P
Ja codziennie śmigam po wielkopolskim, łódzkim, dolnośląskim.... Rzadziej po kujawsko-pomorskim, śląskim, lubuskim. Jeśli ktoś potrzebuje coś do przewiezienia, pisać PW. :)
Szukam kogoś kto podróżuje pomiędzy Wrocław/Jelenia góra a śląskiem/małopolską.
Potrzebuje przewieźć lekki towar.
Proszę o PW
W sobotę 18'go trasa:
Świdnica -> Wrocław -> A4 -> Katowice -> Jaworzno
W niedzielę powrót tą samą trasą.
Kufer prawie pusty, więc coś mogę zabrać.
W piatek trasa Legnica - Miedzyzdroje ( Lubin, Polkowice, Zielona Gora, Gorzow ) powrot niedziela lub poniedzialek jak cos trzeba to pisac pw.
Dziś tj 20.06.2013r w okolicach godziny 18-19 będę wracał z Radomia do Gdańska kufer praktycznie pusty, więc jak coś potrzeba zawieźć priv :)
Co tydzień trasa Limanowa-(czasem Kraków) -Tarnów-Pilzno-Dębica-Rzeszów-Łańcut
9 lipca: Jaworzno - Kraków - Jaworzno, mogę coś zabrać. Godzina ok 14:30 wyjazd w kierunku Krk, powrót wieczorem.