ponoć fabuła beznadziejna ale i tak się chyba wybiorę
Printable View
fabuła mogłaby być lepsza (ale i gorsza również), ale chyba nie o to w tym filmie chodzi... efekty naprawdę robią wrażenie, skaczące po ekranie napisy również ;)
kunsztem aktorskim nikt nie zostanie powalony na kolana, no ale tak jak wspominałam to nie ta kategoria filmu
Brytyjski czarny humor:
"Shaun of the Dead" (Wysyp żywych trupów) wczoraj wieczorem na Dwójce (TVP)...
Myślałem, że padnę ze śmiechu:)
http://www.youtube.com/watch?v=yfDUv3ZjH2k
Świetny film.
Juz jestem ciekawy kiedy wyjdzie Avatar 2:)
Obejrzałem wczoraj:
2012 - totalne beznadziejny pod każdym względem.To niewątpliwie jeden z najgorszych filmów jakie kiedykolwiek widziałem. Fabuła była tak idiotyczna, że nie wytrzymałem i wyłączyłem kiedy to pojawiła się jakaś łódka a'la arka Noego.
Na szczęście mogłem poprawić sobie humor dobrym polskim filmem - "Dom zły". Gorąco polecam.
http://filmosfera.pl/index.php?str=f...5,recenzje,724
W 100% zgadzam się z Piotrkiem.
DOM ZŁY - wciągający, nieszablonowy, zaskakujący i trzymający w napięciu do samego końca. Aż ciężko uwierzyć ,że w dobie zalewającej nas rodzimej papki(komedii romantycznych) robi się jeszcze ciekawe i ambitne filmy.
2012 - poległ strasznie w zestawieniu z Pojutrze. :(
Ja tez podpisuje sie rekoma i nogami pod slowami Piotrka.
We wtorek obejrzalem Avatar 3D.
Fabula jest dosyc ciekawa, ale samo wykonanie to jakas masakra, w pozytywnym tego slowa znaczeniu. Doznania wizualno-dzwiekowe to cos pieknego! Szczerze polecam kazdemu i tylko w wersji 3D!!!! To poprostu trzeba zobaczyc. Ja pojde chyba jeszcze raz, za jakis czas.
Sam pomysl na film 3D... Moze nie jest to rewolucja, ale na pewno ewolucja i to w dobrym kierunku!
Moze mi ktos polecic jakas dobra,polska komedie?Cos z nowszych filmow...
Polska, Dobra, Nowa - nie było nic ciekawego ostatnio :P
Ostatnia Akcja - srednia, ale obejrzec mozna...
Vinci - dopiero wczoraj nadrobilem :) troche starszy ale dobry
w nocy byłem na Avatarze na prawdę godny polecenia w 3D :)