Varta Silver i Bosch S5 to jest identycznie to samo, tylko inne naklejki. Tak powiedział gość w tym sklepie.
Na allegro chodzą w bliskich okolicach 400zł.oszczędzam prawie 100zł i to mnie bardzo cieszy :)
Printable View
Varta Silver i Bosch S5 to jest identycznie to samo, tylko inne naklejki. Tak powiedział gość w tym sklepie.
Na allegro chodzą w bliskich okolicach 400zł.oszczędzam prawie 100zł i to mnie bardzo cieszy :)
Dziś odmówił mi posłuszeństwa akumulator w mojej a3,
z tego co wyczytałem polecacie vartę lub boscha s5, tylko z tego co widzę są sporo mocniejsze od mojego obecnego (EXIDE 12V 61Ah 330A DIN 540A EN/SAE)...
Podane przez was modele podejdą u mnie bez problemu? Pytam bo nie wiem, i się zastanawiam w sumie czemu u mnie był słabszy...
podejdą bez problemu, bierz śmiało Bosch S5 77Ah 780A, wym: 278x175x190. Najlepszy wybór!
Słuchajcie mam prośbę do audi a3 1.6 fsi jaki jest najlepszy akumulator i ile powinien mieć AH?
ziomalek Ty chyba czytać w ogóle nie umiesz, 2 posty niżej napisałem koledze raziowi co zakupić, nawet nie spojrzałeś...
Tylko czy jest sens wkładania do benzyny aku 77Ah jak dla tego silnika przewidziane są aku w zależności od wyposażenia 60Ah i 63Ah.
zyzio dzięki za radę ja na to spojrzałem ale czytałem przewidziane są 6o lub 63 więc czemu doradzasz jeszcze większy?
Myślę, że możesz bez obaw zaryzykować, nic się nie stanie.