Iphone= Gejfon :D hehe i tak dalej GejPad hehe przereklamowane.. Piter zassaj se programik aby fon sam nie łączył się z netem Nodata albo coś.Pozdr .tekst napisany z HTC Desire HD :D
Printable View
Iphone= Gejfon :D hehe i tak dalej GejPad hehe przereklamowane.. Piter zassaj se programik aby fon sam nie łączył się z netem Nodata albo coś.Pozdr .tekst napisany z HTC Desire HD :D
patryk, wystarczy przeciez w opcjach wyłączyć net i ustawić tylko WiFi i już ;-)
u mnie to działa b.dobrze, zero połączeń z netem po sieci, A jak tylko znajdzie Wifi to wszystko ładnie pięknie aktualizuje.
ja gram w Falling Ball i Bubble Burst :-D
Android 2.2 i nowszy posiada już opcję szybkiego wyłączenia APNów pod przyciskiem Power (tam gdzie jest m.in przejście w tryb samolotowy itp.)
hmm dobra teraz pewnie zostanę zjedzona przez znawców (może i słusznie :) ) ale i ja mam przed sobą wybór telefonu/smartphona. Tylko, że ja nie chce wielkiej cegły :) Jednym słowem wygląd ma znaczenie (wielkość oczywiście też ale dla odmiany musi być MAŁY :) ). Wiem, że połowy funkcji smartphona nie będę używać. Nie potrzebuję super zaawansowanej technologii. I tutaj moje pytanie czy HTC Wildifire do czegoś się nadaje czy to raczej całkiem bez sensu wybór? Jeżeli nie to...to co? Błagam tylko nie Nokia!
Liczę na Waszą pomoc :)
Też wybrałem wildfire, może drażnić trochę gorsza rodzielczość, poza tym całkiem fajny smartphone.
Wez Samsung Wave.Nie duzy,zgrabny i ma wszystko co potrzeba.Do tego wysmienity display.
a on nie ma jakiegoś dziwnego systemu?
jakbys chciala Wave 8500 to "rado" ma dwie nowki z ery do sprzedania. skontaktuj sie z nim
przenoszę się do Playa więc Wave 8500 mogę mieć za 350 zł...taryfa longplay 99.
samsung ma system BADA, ale jest przyjemny w korzystaniu, nie tak skomplikowany jak np. android (o ile mozna mowic ze android jest skomplikowany). Bada przypomina zwykle menu, telefon jest szybki, ale... telefon na wolnym rynku kosztuje kolo 700-900 (allegro, sam sprzedalem jeden za 950zł jak się pojawiły w sprzedaży), to dopłacać w tak wysokim abonamencie za ten telefon tyle - 350zł? bez sensu (co nie znaczy, że telefon jest słaby).
Najlepiej napisz co masz do wyboru ;)