Dzięki, brać te z linka?
Printable View
Dzięki, brać te z linka?
Cenę mógłbyś potargować troszkę. Albo niech Ci chociaż wysyłkę zrobi w tej cenie. Ostatnio chudy sprzedawał w idealnym stanie za podobną cenę.
Możesz zresztą się odezwać do chudy92 czy nie ma jakiegoś kompletu :)
Witam. Mam audi a3 8l 2000r 1.9tdi , reflektory gdzie światła mijania to h1 a długie h7 , tak jak by soczewkowe? A występują też xenony ?
Takie pytanie po za tematem, może ktoś krótko wytłumaczyć mi jakie to rodzaje są tych żarówek i czym się charakteryzują ?
Nie wiem czy ma to coś do tego ale nie działa mi regulacja świateł i światła przeciwmgielne.
Pierwsze pytanie. Czy masz wersje full lift czy przedlift ze zmienionymi reflektorami.
Moze ktos wymienił reflektory wyposażone w silniczki lift i ich nie podlaczyl, bo wtyczka z przedlifta nie pasuje lub w ogole ich nie ma albo sa uszkodzone.
Przeciwmgłowe przednie w przedlifcie były w reflektorach, a w polifcie w dokładce zderzaka.
Nie wiem. Mam lampy hella. W zderzaku nie mam halogenów , jak to sprawdzić ?
Ale nie wszystkie miały przednie przeciwmgielne?
No dobra ale jak to sprawdzić ? Włącznik świateł przeciwmgielnych jest.
A na pewno na przełączniku masz przeciwmgielne przednie i tylne?
wklej zdjęcie lamp i tyle
piszesz że masz h1 i h7 i na włączniku masz opcję halo to masz je w głównych lampach jak szacowny kolega chudy92 nadmienił/czyli lampy dzielone z osobnym kierunkowskazem
Lampy są połączone z kierunkowskazami , o taki http://images21.fotosik.pl/53/f3ae55c04b2e97ad.jpg
A światła przeciwmgielne mam tylko przednie bo aby raz można wyciągnąć pokrętło od świateł.