hmm 250 zl od sztuki za blotnik to nie jest malo... ja placilem 500zl za przedluzenie maski...
co do lakierowania to to 300zl za element wychodzi... ja u siebie lakieruje za 200zl... normalnie biora u mnie 250zl
Printable View
hmm 250 zl od sztuki za blotnik to nie jest malo... ja placilem 500zl za przedluzenie maski...
co do lakierowania to to 300zl za element wychodzi... ja u siebie lakieruje za 200zl... normalnie biora u mnie 250zl
ale w Poznaniu sępią na malowaniu i taniej niz 250 nieznajdziesz raczej chyba ze u jakiegos pateroka. Ja najtaniej jak znalazlem to 250 za element niektorzy biora za powierzchnie wiecej tj maska, dach.Mi pomalowali maske tez za 250.Zrob u garnka tylko pkt 1 i 2 lakierowanie moge Ci polecic gdzie indziej.patrz zdjecie w avatarze caly przod byl malowany. Za cieniowanie na slupki i drzwi oraz lakierowanie 2xblotnik zderzak maska zaplacilem 1300zl
bylem dzis w House of Tuning dowiedziec sie ile tam by chcieli :P
tam by chcieli za same lotniki bez malowania 1000zl (!)
za kazdy element do lakierowania 350zl (!)
za malowanie calego auta 4500zl ( !! )
--------------------------------------------------------------
Natomiast jesli chodzi o dalsze modyfikacjie w moim autku, to chlopaki z AutoPerfekt przerabiaja mi teraz przycisk od ogrzewania tylnej szyby.
Dokupilem drugi taki sam i wsadze go do gory nogami w zaslepke obok :)
Pawel i Darek podlacza go jako spryski do xenonow - jak nacisne to beda spryskiwacze do xenonów sie wlaczac, natomiast kontrolka ktora jest w tym przycisku zapali sie jak bedzie mi sie konczyl plyn w zbiorniczku do spryskiwaczy :) wiec ogolnie bedzie fajny bajer :)
CHcialem tez wam przekazac, ze chlopaki z AutoPerfekt zgodzili sie udzielic rabatu na wszelkie uslugi jakie swiadcza jesli ktos przyjedzie i powie ze jest z forum A3 ( a najlepiej powiedziec ze Dawid z forum ich polecil ).
Ogolnie rzecz biorac to nie ma rzeczy ktorej nie potrafili by zrobic i to za smieszne pieniadze, wiec jesli chcecie przerabiac A3 na S3 czy jakiekolwiek modyfikacje, elektryczne bajery, autoalarmy, car audio, dvd, nawigacje, mechanika, cokolwiek, to przyjezdzajcie do nich.
Auto Perfekt -> ul. Morasko 11 POZNAŃ, w razie czego telefon do mnie: 502-378-568 , jakbyscie robili jakies modyfikacje takie co ja to mozecie sie pytac, chetnie doradze.
mod:
daj namiary do polecanych warsztatów.
Witam ponownie :)
Nie chce otwierac nowego tematu wiec pisze w tym.
Dzis bylem na sprawdzeniu amortyzatorow - jedne w lepszym, inen w gorszym stanie, ale ogolnie bym musial wymienic wszystkie 4 :]
Stad mysle ze jak juz mam wszystkie wymieniac to doplace troche wiecej niz do seryjnych i wezme jakies lepsze.
Ogolnie to mam do wyboru:
1. Technix
2. KAYABA AGX
3. KONI SPORT (troche juz sie robi drogawo)
4. KONI ZESTAW (cena z kosmosu bo prawie 2 tys zl)
Tak wiec mysle najbardziej nad 1 lub 2 - czy ktos mial cos do czyenianiz takimi amortyzatorami ? Moze mi cos polecic ?
Davenam ja jeżdżę na Koni Sport i muszę Ci powiedzieć ze rewelka. Fakt cena nie jest najniższa, ale amorki są bardzo dobre. Z czystym sumieniem Ci je polecam. Autko mega trzyma się drogi.
Pozdro
No niestety nie będzie mnie bo mam służbowy wyjazd do wrocka :-( :-( ale na następnym spocie jak najbardziej, zrobimy sobie rundkę :-) EOT
Pozdro
a czy ktos z forumowiczow wie cos na temat amortyzatorow KONI STR ?
Widzialem ze sa zestawy razem ze sprezynami do Audi A3 juz od 1500zl , ale nie wiem jaka maja charakterystyke, ani do jakiej jazdy sa przeznaczone ... ?
Jakie masz fele i jakie dystansy planujesz zalozyc ??