-
przeciez wyraznie pisze na ulotce - cena od 79zl a nie 79zl
w lzeszlym roku w lecie nabicie klimy w autospecialu w kraku kosztowalo 100zl, obok w serwisie klimatyzacji 150 a w popularnych punktach np. swift nawet 200zl
a w aso nikt nic za darmo nie zrobi,
79zl to moze jest odkerecenie zaslepek
-
OFFCA - no to już nie kumam. Jak tylko będę miał auto podjadę do Ignaszaka i wezmę ulotkę od nich. Facet przez telefon mówił, że to jest ogólnopolska akcja i ceny we wszystkich salonach są takie same.
Miro - mnie nie chodzi o tą najtańszą opcję za 79 tylko ten full service klimy. Sęk w tym, że u OFFCY w Rzeszowie ta usługa kosztuje 249 złotych a w Kaliszu 360 lub 330 (zależy kto dzwoni ;) ) a to niby akcja na cały kraj i ceny wszędzie takie same.
Pozdr!
Artur
[EDIT]
OFFCA - dzwoniłem tutaj i pan o takiej akcji nic nie wie :) Zaczął mi mówić ceny ale nie spamiętałem. Dziwne mi się tylko wydało, że w serwisie dopełnieją gaz a nie spuszczają i napełniają od nowa. Jeżeli się nie mylę to cena jaką mi podał za 1kg gazu to 140 (albo 170zl, nie pamietam), klient płaci za różnicę (tyle ile powinno być - to co było = do zapłaty). Druga sprawa to oni do odgrzybiania też używają jakiegoś środku (mówił mi, że idą dwie puszki) - myślałem że w serwisie robią to ręcznie, ale ja się tam nie znam :P Jeżli robią to puszkami to sam mogę zrobić tak jak napisał BadAzz :)
Aha - kazał zadzwonić w poniedziałek, być może będą juz coś wiedzieli o tej akcji.
No nic - wygląda na to, że "Co kraj to obyczaj" i w każdym serwisie co innego.
PS. Gość gadał szybciej niż moja pani, myślałem że szybciej się już nie da ;)
-
-
no to pieknie te saMe ulotki z akcja ogolnopolska a inne ceny w innych miastach lol
-
wała z nas robią jak zwykle
-
ja jutro pojade do audi i zapytam jak to jest chyba ze kazdy sobie rzepke skrobie salon salonowi nie równy
na ile kto kogo ruchnie w danym miescie tyle jego ;/;/;/
Dodano:
jeszcze musiałem grzebac w dzisiejszych smieciach :(:( zeby sie dogrzebac do ulotki ale jutor pojade z ulotka i zapytam sie Q%$$$ rwa co to jest jak to jest gadac szybko A3-clubu nie bedziecie walic po rogach we are the team :D:D:D
-
Na to właśnie wygląda bo na stronie VW ( http://www.volkswagen.pl/kampanie/pr..._klimatyzacji/) nie ma nic o cenach - można sobie tylko wybrać dilera w okolicy. Ciekawe jak wyglądają ceny w innych miastach?
Cofam to co napisałem wyżej - jednak są ceny podane na tej stronie.
Wchodzimy tutaj -> Znajdź serwis -> Wybieramy co nas interesuje i Voila, mamy ceny.
Ciekawe tylko dlaczego jest taka różnica, 80pln (w przypadku full opcji) - jedni robią za pomocą specjalistycznych urządzeń, a drudzy przy pomocy ruskiego klucza? :confused: Dziwne.
Pozdr!
Artur
-
U mnie w Rybniku w serwisie MAGRO maja ceny odpowiednio 79zl, 139, 249 ale co wazne ta za 249 i tak jest o 30 zl taniej niz niezalezny serwis klimy znajdujacy sie zaraz obok i teraz nie wiem co wybrac
-
Dzisiaj nabylem srodek do odgrzybiania firmy K2 i w instrukcji jest napisane zeby wylaczyc klime temperature dac na najnizsza dmuchawe rozkrecic na maksa i wlaczyc wewnetrzna cyrkulacje wtedy wprowadzic wezyk w kratki i rozpylic srodek. Zrobilem tak jak w instrukcji czyli rozpylilem srodek w kazdej kratce ale moje pytanie czy mozna jeszcze gdzies go rozpylic? np wyciagnac filtr kabinowy i tam to rozpylic? Czy nic sie nie stanie?
-
siwylbko - czy TO jest ten środek? Chyba oddam klime do nabicia w Kaliszu za 100PLN a odgrzybianie załatwie sam.