tomekAGU, Miro, MIG25 nie kłóćmy sie o szczegoly, bo nie po to zostal zalorzony ten temat.Chodzilo mi głównie o to ze probowalem kiedys zakodowac pompke z koncowką D pod sterowanie szybami i nie dalo rady.
Printable View
tomekAGU, Miro, MIG25 nie kłóćmy sie o szczegoly, bo nie po to zostal zalorzony ten temat.Chodzilo mi głównie o to ze probowalem kiedys zakodowac pompke z koncowką D pod sterowanie szybami i nie dalo rady.
tomekAGU no tak masz racje ale modul domykania szyb z pilota miesci sie wlasnie w pompce centralnego.Ewentualnie mozesz szukac samego sterownika pompki od jakies np. z koncowką K i wlozyc samą plytke i wtedy owinno wszsytko grac ale glowy nie daje o nie probowalem.
radekKRK ,
czy ja dobrze rozumię ? Twierdzisz ,że jeśli ma się pompkę z końcówką D , to domknie się szyby wkładając kluczyk do drzwi i przekręcając , a nie domknie trzymając przycisk pilota ?
Mig25 ja probowalem zakodowac pompke z koncowką D pod pilota tak aby szyby szly po przycisku i nie udalo mi sie to.Natomiast przy pompce z koncowka K zalapalo od razu.
A drzwi z pilota zamykał ?
I czy kluczykiem w drzwiach dalo sie je domknac ?
MIG25 tak zamykal z z pilota i z drzwi ale nie moglem zaprogramowac domykania szyb.Wg mnie poprostu byla to wina pompki.
Ja dzisiaj bylem u kolesia ktory zyje z centralnych zamkow i dorabiania kluczykow.Mowil ze do mojej pompki dorobienie scyzoryka z immo kosztuje 400 i dziala wszystko( domykanie otwieranie/zamykanie z pilota)
Ale tą ceną to mnie zagiąl.
MIG25 tak szyby po kluczyku domykaly sie wiec jest to troche dziwne bo jesli domykaly sie po kluczyku w zamku a zamykanie/otwieranie z pilota dzialalo to niby domykanie z pilota rownierz powinno dzialac a tak wlasnie nie bylo.