no wlasnie artur (administrator) zrobil logi i mowil ze da rade sprawdzic na forum czy dane z przeplywki sa ok,
Dodano:
no wlasnie artur (administrator) zrobil logi i mowil ze da rade sprawdzic na forum czy dane z przeplywki sa ok,
Printable View
Dodano:
a czytales pierwsze 2 posty tego wątku ?
Koszt przepływki w ASO Rybnik po oddaniu starego - nie rozkręcanego = 380zł, bez oddawania starego ok 800zł.
pytałem sie o sonde do 1.6 i sa 2 :) Bosh koszt ok 280 i nie wiadomo co za 190 a co do przepływki to troche poszukac tez nie zaszkodzi
http://forum.a3-club.net/showthread.php?t=5032.html
czesc mam problem od okolo3 tygodni mam znacznie wieksze spalanie i niewiem co jest jade dzis podlaczyc pod komputer ale niewiem czy tak cos wykaze.ktos mi wspomnial ze przyczyna moze byc czujnik temperatury???Jesli ktos sie domysla co to moze byc prosz o jakies sugestie
wiec komputer nic ie wykazal dzis wymieniam swiece i czujnik temperatury.moze to sie zmieni
Ten temat już był na forum:
http://a3-club.net/forum/showthread....100#post364306
czukaj nieszczelności
ja znalazlem ostatnio przedarty wąż łączący odme z przewodem z filtra powietrza. Efekt, wreszcie samochód zaczął mniej palić oraz lepiej pali na obrotach (powyżej 1500). tak miał zadyszki.
witam
Gdy daje gazu samochód rusza jak maluch i w dodatku czasami "strzela" . Wybrałem się teraz na montaż gazu ponieważ pali mi jakieś 12l , pan powiadomił mnie ze jest coś nie tak komputer pokazał błędy z " czujnikiem wtrysku " . Oczywiście wszystkie błędy pokasowali i kazał mi kontrolować samochód. Moja radość z jazdy nie trwała długo , oczywiście wszystko się spier... jak wcześniej , mało tego mam problem z odpalaniem
" wcześniej palił na dotyk ".
Czy ktoś moze wie co nawaliło - bo nie chciał bym bezsensownie ładować kasy w mechaniora który moze chce mnie przerobić.
Pozdrawiam