-
Patryk moze wprowadzimy zasade ze wszyscy zainteresowani musza wplacic zaliczke? Bo to robi sie bez sensu...
-
Tak też następnym razem trzeba będzie zrobić.
-
no to jakas zla informacje Wam przekazal, bo jest zapisany ale nie potwierdzil, pozostala 13stka akceptowala termin, no nic, szkoda ze tak to wyszlo :/
ja bym prosil o nr kom, tak w razie W
-
www.compsport.pl wszystkie dane do chlopakow !!
-
Witam. Faktycznie byłem zapisany na liscie na forum VW, potwierdziłem chęc uczestniczenia w chipowaniu jednak ostatecznie NIE POTWIERDZIŁEM przybycia na podana date oraz godzine. Tak sie stało ze u mnie w pracy, wymyslono zwolnienia grupowe i miałem mały problem.
Niemniej przepraszam za kłopot.
-
Witam. czy bylby ktos chetny na kolejnego grupowego wirusa po 10 marca ?? bo troche przespalem temat :P moge nawet wplacic zaliczke :D to mi sie kasa przynajmniej nie rozejdzie na inne rzeczy ;)
-
Może zróbmy nową listę ! Datę jeszcze ustalimy najchętniej w sobotę wolałbym osobiście podjechać niż żone wysyłać ...
Oraz proponuje wyróżnić tą wersje i zrobić 999,- :D
1.Bubu 1.8T AGU
-
a mam pyt do ludzi z CS.. czy jest taka możliwość że dopisze się do listy ale virusowalbym w łodzi ?:).. znacznie by mi to zmniejszyło trase jaką mialbym pokonać
-
jak tylko bedzie po 10 marca to ja sie pisze...byle nie piatek 13-ego...:P
-
Rozmawiałem z Patrykiem Chip CS 999 zł + 1 zł na kawe :)
Termin 20.03.2009(piątek) lub 21.03.2009 (sobota) Zapisy do 13.03.2009.
Wpłata zaliczki na konto Compsport 13-16.03.2009 .
Minimum 10 samochodów.
Wpisywać która data pasuje najlepiej obie uzgodnienie dokladej dany piątek czy sobota 13.03.2009.
Wpis :
1.bubu05 AGU - 21 /ew.20