-
To ja znalazlem cos takiego
Wlaczanie blokady drzwi podczas ruszania
Select->kanal 35 cetralny zamek->kanal 3 zmieniamy wartosc na 1 i zapisujemy
Otwieranie drzwi po wyciagnieciu kluczyka ze stacyjki
Select->kanal 35 cetralny zamek-> kanal 4 zmieniamy wartosc na 1 i zapisujemy
Pozdrawiam Robert
-
Witam
A ja mam pytanie następujące, nie mogę zakodować 00064 czyli domykania szyb. Mam osobny alarm, nieaudioski i jestem ciekaw czy jak bym włączył tą funkcje to czy z pilota od alarmu (zamyka też drzwi) będzie domykał szyby?
Vag nie przyjmuje w ogóle czegoś takiego jak 00064... Zamykanie powyżej 30km/h działa bez problemowo.
Czym to może być spowodowane? trochę czytałem forum i nie mogłem znaleźć odp na to pytanie.
Dodam, że przytrzymanie przycisków na pilocie dłużej też nic nie daje. Mój alarm to ANAKONDA AR7-1Z
dzięki
-
Takie małe info dla ludzi którym się nie udalo tego zakodować.
2 miesiące temu padła mi pompka centralnego, kupiłem druga, i wczoraj siadłem z kompem, w celu skasowania z niej błedów (z poprzedniego auta, bo jak wiadomo, pompka zapamiętuje błędy), jak juz skasowałem bledy tak z ciekawości spróbowałem zakodować jeszcze raz, tym razem na tej pompce zamykanie po przekroczeniu 15 km,
wszystko działa idealnie, po wyjęciu kluczyka ze stacyjki, drzwi się same otwierają.
Jak ktoś zmienił pompkę może spróbować
-
Prosze o podanie (krok po kroku) jak wylączyć tą koszmarną funkcję.Pasazerowie chcą wyrwać mi klamki gdy sie zapomne, a przecież gdy zechcę zaryglować drzwi, moge to zrobić sam. Mam kolegę, ktory ma WAGa więc wystarczy tylko podać nastawy..........
-
chłopaki proszę krok po kroku bo z vagiem to ja jestem ocy :) gdzie wejsc by ustawic to po przekroczeniu 15km i po wyjeciu z kluczyka sie otwieralo mam vag-com 311 .
proszę ;]
-
no ja tez bardzo prosze jak to zrobic krok po kroku bo szczeze mowiac bede to robil pierwszy raz i potrzebuje pomocy jak to przejsc. poprowadzcie mnie za raczke :)
dla informacji mam A3 8L 1,9TDi z 99 - moze z gory bedzie wiadomo czy sie da czy nie ustawic te wszystkie parametry bo jak narazie nic mi sie nie zamyka ani po 15km/h ani po 30km/h
bede wdzieczny
ja tez bede wdzieczny za pomoc w tym temacie. jak narazie nic nie zamyka mi sie automatycznie, jedynie za pomoca przyciska:P nigdy nie mialem stycznosci z Vagiem wiec bede potrzebowal dobrego poprowadzenia za "raczke" :) jak to zrobic (krok po kroku)
dla przypomnienia posiadam A3 8L 1.9 TDI AHF z 99r moze to wam przyblizy czy wogole da sie cos takiego u mnie zrobic.
czekam na instrukcje
-
Włączasz Vag'a.
-> Select Control Module
-> 35-Cent. Locks
Po prawej stronie -> Recode
Pojawi się okienko.
Ustawić nr funkcji na 07
Wartość która tam jest zwiększyć o 32.
Zapisać ;]
-
larius: a to w moim modelu da sie wogule zrobic. ktos mi kiedys powiedzial ze nie da rady bo moj model nie jest do tego przystosowany. wiec jak jest naprawde?
-
dziękuje :) u mnie działą rewelacja.
-
lordseir, wszystko się da... Jak już to uruchamiałem paru osobom, to był problem chyba w dwóch - jedno miało niefabryczny alarm i coś tam się krzaczyło. Drugie to był polift i samo z siebie nie chciało działać nie wiem czemu... We wszystkich 'staruszkach' pięknie działało...