Dobra koniec z tym OT, ktoś chce sobie pogadać, wyżalić się, ma zły dzień, zapraszam do tematu WA:)
Printable View
Dobra koniec z tym OT, ktoś chce sobie pogadać, wyżalić się, ma zły dzień, zapraszam do tematu WA:)
ja tam zalozylem w poprzedniej A3 1.6 AKL 225/45/17 i nie odczulem zadnego spadku mocy ( albo nie chcialem odczuc :P ) spalanie tylko wzroslo o jakies 0,5 L
Wal smialo 18" :)
Kolego nie pakuj sie w zadne 16" tragicznie to bedzie wygladac... 17" to jest ostateczne minimu. Mi niestety na wiosne wypadly rozne wydatki i tylko dlatego nie skonczylo sie na 18". Stanelo na 17" wzor s-line i tez jestem zadowolony. Spalanie... jest wysokie ale sezon w pelni klima idzie pelna para, poza tym zeby to 1.6 jakos sie toczylo trzeba pokrecic na wiekszych obrotach :)
cichyStw 100km/h na 2 biegu ?? Przejedz sie na poprawe licznika :) :) Takie Panowie s-f opowiadacie ze az nie chce sie wierzyc :) :)
Kto odważny, niech bierze 17" i 18"...
19. Tylko administratorzy i moderatorzy mają prawo do zwracania uwagi forumowiczom.........
A teraz prosze na temat.
1.6 AKL, krótka skrzynia DLP. Zimowe 195/65/15, letnie 205/55/16 z oponami Bridgestone turanza er300. Różnica jest ale niewielka. 17 chodzą po głowie ale jeżeli będą to tylko 205 nie większe. Jeszcze jedno. Oryginalne 16 dobrze wyglądają z rantem ochronnym.
Pozdrawiam