To trzeba zrobic nowa liste
210 euro za 8 galek gosciu chce.. czyli 26,25 euro za jedna
Printable View
To trzeba zrobic nowa liste
210 euro za 8 galek gosciu chce.. czyli 26,25 euro za jedna
czyli ok 100zl za jedna + przesylka tak? Chetnych jest ponad 10osob,wiec moze i troszke taniej zejdzie. Ja tez oczywiscie jestem chetny
Ja również jest chętny na zakup tej gałki
(A)rturo, mamy prosbe, w wolnej chwili zorganizuj jakos konkretna liste i zamawiamy.
moze wczesniej wplata, albo cos, zebys nie zostal z kompletem pieciu galek z mieszkami, bo sie ktos wycofa :wink:
czekamy i pozdrawiamy
szczerze mowiac to biedy by wielkiej nie bylo gdyby sie wycofal ktos, mysle ze na takie galeczki zawsze sie znajda chetni... czy to badz allegro ;)
Ok to w tej chwili proszeo PW - z informacja o checi zamowienia galeczki.
Zbieram zamowienia do poniedzialku - potem wplacacie mi kase na mbank [wtedy ustale ile dokladnie wyjdzie ze wszystkim] a ja puszczam je w swiat i mysle ze w ciagu 2tyg galeczki beda u nas
ja potwierdzam chec posiadania takiej galeczki :mrgreen:
IStnieje mozliwosc zamontowania takiej galki w roczniku 98 ?bo z tego co wyczytalem to nie :(
nie chodzi o 98 tylko chodzi o 1.6. W 1.6 ten trzpien jest inny.
A w wersjach przed liftem jest troche inna ta ramka co trzyma mieszek i to trzeba przerobic. Ale sama galka pasuje.
Javo, dokladnie inna ramka od mieszka jest, mozna uszyc nowy mieszek u kusnieza, tak jak ja zrobilem koszt 20zl :) z ladnel mieciutkiej skorki :)