Placi. W tym przypadku ma sie dostosowac do przepisow panujacych w danym kraju. Tak samo jak moga Cie zatrzymac na Slowacji i dac mandat za brak dwoch kamizelek odblaskowych pod siedzeniem czy brak waznej gasnicy.
Printable View
a jak to jest gdy np nie zaplace na miejscu mandatu dajmy na to ze w niemczech bo po prostu nie mam pieniedzy to jak wyglada egzekucja naleznosci do panstwa w ktorym mandat zostal wystawiony?nie pamietam jaki to byl program ale byla mowa w nim ze sciagniecie kasy od osoby ktora jest "dluznikiem" w tym przypadku panstwa niemieckiego jest bardzo ciezkie i ciagnie sie to czasami miesiacami
Z tego co wiem to nie sciagna z Ciebie jak bedziesz w PL. Ale nastepnym razem jak zlapia Cie w Niemczech to bedziesz musial zaplacic stary mandat z sowita nadwyzka.
haha no to ja Trochę wyprostuję ostatnio u Żabojadów Pomykałem 107km/h Ciężarówką..pech chciał iż Żandarmeria mnie schaltowała no i ja mówie że no money...a oni że Credit Card Ok No Problem :p więc zapakowali mnie do Radiowozu i dzida do najbliższego miasta z bankomatem...
Wg mnie nie możliwy ten przepis z tym pomarańczem ;):D
A co do matowej S5, Compsporty dodawali ostatnio newsa, że mają w rękach matową S5 ;)
http://compsport.pl/
nie dziwi was dlaczego np do roku 2000 nie malowano aut fabrycznie na pomaranczowo ?o tej esce co mowisz to jest swieze wydanie i byc moze znalezli luke w przepisach i ja skutecznie wykozystuja badz przepis zmienili czasami wystarczy jedno slowo.salony w polsce sprzedaja pomaranczowe auta?.mialem miec owy przepis na dzisiaj ale diagnosta zapomnial aczkolwiek przedstawie go wam.nie mozna miec przyciemnianych szyb ktore z zewnatrz wygladaja jak lustro a to sa tylko szyby wiec jak mozna miec cale auta w chromie skoro odbija kazde rodzaj swiatla i moze powodowac oslepienie?tak na zdrowy rozum pomyslcie jedzie auto z przeciwka praktycznie jedno wielkie lustro i jak wwtedy swiatlo sie odbija?nie wciskam wam kitu,specjalnie pojechalem do diagnosty aby wszytsko bylo jasne i kazdy dowiedzial sie czegos wiecej.nie mam powodow wymyslac
To akurat że niby przed 2000 rokiem nie sprzedawano w pomarańczowych barwach to jest akurat najmniej ważne, mówimy o dzisiejszych czasach. S3 8P od początku produkcji był w opcji pomarańczowy :)
kamilkow to tez staram sie dac do zrozumienia iz moze przed 2000 rokiem nie byly malowane na pomaranczowo bo przepis tego zabranial,a teraz zmieniono go badz skorygowano.nie upieram sie przy swoim bo moge byc w bledzie ale dostarczam wam info takie jakie uslyszalem od diagnostow bo pytalem 3 roznych.