zwróciłeś zapewne uwagę, że jest do 8L?
Printable View
zwróciłeś zapewne uwagę, że jest do 8L?
chyba błąd tam jest sorki bo do góry jest 8p
odpusc chyba ze komfort sie nie liczy tylko obnizenie. jezdzilem kiedys na mts to zadnego komfortu stuka tlucze nie wybiera ogolnie masakra
A teraz takie pytanko. Od dawna mysle nad zakupem gwintu, no i czytam o nich na roznych forum. Widze ze spora popularnosc maja AP, ale mysle moze warto sprobowac FK Silverline ? http://www.fk-shop.de/en/Suspension-...97f96cd449409d
Moze ktos juz mial takie i moze sie wypowiedziec ? Aktualne mi jest obnizenie na lato i podjecie na zime, codzienne autko na krotkie dystanse wiec komfort tylko 50/50.
Sporo dzieki.
Witam poszukuje sprężyn do gwintu na tył teraz posiadam zawieszenie vogtlanda jest za miękkie a audi chce posadzić i szukam twardszym sprężyn co proponujecie ????
witam mam pytanie czy przy maksymalnym obniżeniu ktoś z was zmieniał łączniki stabilizatora wahacza ? mowa o gwincie Ap
Tak. Ja zmieniałem na skrecane. Ta-tech ale raczej nie polecam są mizernej jakości.
Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
a co bys polecal ? od czego mozna by bylo dobrac ?
Chcę kupić gwint FK do mojego 8P. Pytanie - jak dojść do tego jaką mam średnicę - 50 czy 55mm - bez demontowania? ;-)