Ciekawe ciekawe no ja to czekam na efekt koncowy :) napewno bedzie elegancko :) pytanie jescze gdzie bedzie kierunek ??
Printable View
Ciekawe ciekawe no ja to czekam na efekt koncowy :) napewno bedzie elegancko :) pytanie jescze gdzie bedzie kierunek ??
TO NIE KARTONIK :)
to jesdt juz rzywica pokryta szpachlą wiec troszke robotey jescze wyruwnac szparki i bedzie gotowe :)
A kierunek będzie w żarówce od pozycyjnych 21W taka mała z motocykla :)
pasuje bez większych Problemów ten wyszpachlowany element bedzie w koloze czarny polysk tksamo dolny plastik co jest w orginlanych grafitowy tez bedzie czarny ju8z nie dlugo dam malowania bo musze w sobote zrobic jescze jedna :):D
znalaz?em cos takiego
http://www.allegro.pl/item914144015_...a_naprawa.html
dla kogos kto chce dayline jak w najnowszych a6:)i cos co swieci mocniej niz zwyk?e diody domowej roboty:)
No nieźle jest to całkiem ciekawe rozwiązanie, ciekawy jestem jakby sie miała adaptacja tych diod w lampy z diodami od Depo??
Jakby tamte lampy miały takie diody to moze mialo by to rece i nogi.. co myslicie??
Jeśli zmodyfikujesz to tak ,żeby przygasały jako postojówki to czemu nie.
I jak tam prace bedzie efekt koncowy :)
mam info z pierwszej ręki ze projekt na razie odkłada sie w czasie, z przyczyn zupełnie nie zaleznych i nie związanych z tematem
witam
Problem którego mialem unknąc jednak wystąpił
Jest problem ledy zasłonia 1cm swiatła soczewki diody moga miec 2 cm wysokośći te z A5 maja 3,2 cm to zadużo musze zmienic kocepcje motażu diody a już mi tak ładnie szło chyba jedyna rozsądną kocepcją jest motarz diody jak w a6 płaski pasek 2 cm wyskosci z paskowatej pleksi jutro moze kupie i pomysle to sposób zancznie szybszy i łatwiejszy do wykoninia i uniknie problemu słabych świateł :) czeb asie jakość zebrac szkoda ze nie poszło
Może ktoś ma inny pomysł na zamotowanie diodów w a3 ori lapie xsenon Pozdrawiam
:(
kurde to zalezy jaki efekt chcesz osiągnąć
bo mozna by zawsze zamontowac u dołu takie listwy paski jak są w nowych a6 ale w sumie to by bylo praktycznie to samo co masz teraz tylko trzeba by skrócic ale efekt podobny wiec bez sensu
a nie myslales zeby kupic uszkodzone lampy od modelu z 2008 roku i w nie zapakowac własnie te listwy? takie powyginane na około soczewki?
to juz druga opcja
te lampy od a5 są na pewno wieksze i wez to upchnij wszystko w lampie od a3
lampy od a5 mozna by pogonic na allegro i kupic cos zblizone rozmiarami
najlepiej i najmocniej to chyba ledy z a6 swieca:/
a mocno rozni sie lampa od nowej a3 od tych przed liftem? bo pewnie najszybciej to by pasowalo przelozyc srodek od nowej a3 do lampy z przed liftu.