To nie może być przypadek :D heh
skoro u Ciebie połowa jest ok a reszta nie to zobacz w miejscu przejścia co się stało ... czy się odkleiło czy o co z tym chodzi...
Printable View
tak,kolego BlackWarrior u Ciebie idealnie można to sprawdzić,skoro masz do połowy to musisz koniecznie podpatrzeć co jest przyczyną :D i roziwać wszelkie wątpliwości :p
powiem tak z tego co widze to ona sie rozwarstwila na dwie czesci, wydaje mi sie ze dalo by rade ja podkleic zeby trzymalo. Spowodowane to moze byc niewatpliwie przez zmienne temperatury w aucie w lecie cieplo do tego sie klime uzywa w zimie zimno i sie ogrzewa skrajne temperatury i moglo sie cos takiego stac.
pozdrawiam
dalsza czesc sie trzyma dosc solidnieale mozna wyczuc reka miejsce gdzie rozwarstwia sie na 2 czesci. Ciagnac w zaden sposob nie bede ;) nawet delikatnie :-P
pozdrawiam
ja stawiam na to ,że to się przykleja. Bo jak na to patrzę to jakoś zaczepy mi tam nie pasują.
Czyli odstająca tapicerka nie świadczy ani o jej nieumiejętnej zmianie ani nic z tych rzeczy :P
Teraz pytanie jakiego rodzaju klej się do tego sprawdzi? Myślałem nad klejem do gąbki (np gdy naprawia się pęknięta gąbkę w siedzeniach) on nie wyżre delikatnego materiału itp. Ale jeszcze dowiem się dokładnie od kumpla który zajmuje się zmianą tapicerki itp a więc myślę że coś zaproponuje, a może nawet naprawi :P
Z ta deska to faktycznie ciekawe, czyli podobnie jak z bablami na dachu, jedni maja, drudzy nie
ciekawe jest tylko to, ze z tego co zauwazyliscie , dzieje sie to tylko przy silniku AGN ?