Mamy wiec 10, kiedy bedzie jakieś info o terminie???
Printable View
Mamy wiec 10, kiedy bedzie jakieś info o terminie???
No, 11 :P a termin będzie znany w tym tygodniu :) tak jak było napisane parę postów wcześniej :). Spokoooo :) jak się zapisałeś to bez Ciebie nie chipujemy :P
Witam, jesli wirusowanie zazwyczaj odbywa sie w czwartki i w piatki, to bardzo prosze o nieumawianie terminu na 16 i 17 IX. W tych dniach nie bede mogl wziac urlopu. Z gory dziekuje za zrozumienie...
Witam. Istniałaby możliwość dopisania się do grupowego chipa, nawet mogę zapłacić więcej gdyż zależy mi na Gliwicach i compsporcie, a wiem że już macie 10 chetnych . Jak byłaby taka możliwość to bardzo byłbym wdzięczny.
Audi A3 sportback 2005r , 2.0 TDI 140KM BKD, manual.
Pozdrawiam.
dopisuje do listy:)
koledzy czy jeszcze mozna dołączyc do chipowania?
Kevin a myslisz o swoim golfie? z tego co wyczytalam masz troche pomodzonego a na grupowe chipsowanie lapia sie jedynie seryjne samochody.. chyba ze chodzi o jakis inny to jak najbardziej.. lista nie jest jescze zamknieta
Witam wszystkich.
Proszę również mnie o dopisanie do listy:
KW_ AUDI A4, 2006r, 3.0 TDI 232KM, ASB, tip
po 20 września mogę mieć problem, ale mam nadzieję, że uda się również ze mną wcześniej
ale czy wydech 3'' DP i 2,5''na 2 tłumikach z kwasiaka (MG) i dolot kwasiak i FMIC (MG),4 barowa pompa, owiniety DP bandazem, zewn system chłodzenia oleju, zrobione miejsce na sonde AFR dla programu, monitorwane EGT to pomodzone auto?? :) czyli co tutaj jakies idywiduzalne strojenie musi wjechac?? jakies kosztymozna przyblizyc strojonka?
KW dopisany..
Kevin nooo prawie masz seryjne autko:P dowiedz sie o koszty indywidualnego strojenia poprzez PW do uzytkownika Compsport