A czy te magle różnią się w zależności od silników? Bo ja mam 1.9 tdi a magiel znalazłby się od 1.6.
Printable View
A czy te magle różnią się w zależności od silników? Bo ja mam 1.9 tdi a magiel znalazłby się od 1.6.
Powiem Ci tak, nie pchałbym się na twoim miejscu w regeneracje. Zmieniałem na Borsehung i jestem zadowolony
Nie mam tyle hajsu. Jak już to używkę bym kupiła. Tylko właśnie czy one się różnią w zależności od silników? :P
Ja regenerowałem sam i zrobiłem już ponad 60tys i jest grejt. Szlif listwy, uszczelniacze - 200zł i satyfakcjon :)
Ja odeslalem do regeneracji moja i dostalem juz zregenerowana,niestety po 15 tys musialem dolac w sumie prawie litr, teraz bede odsylac ja jeszcze raz na gwaracje.
Ale moja stara sie poprostu w jedne dzien rozszczelnila na autostardzie magle nie bylo plynu zalalem do full przejchalem pare km i znow pusto wiec u mnie to musialem szybko wymienic bo nie chcialem z tym jezdzic zeby pompy nie zajechac.
Nie polecam regeneracji. U mnie bardzo ciężko chodziła kierownica na zregenerowanej maglownicy, a w warsztacie, który wykonywał regenerację migali się, że to przez koła 18" i opony 225... Na zimówkach oczywiście było to samo ;)
Ile ludzi tyle opinii. Za wszystkie oczywiście dzięki. :) Zdecydowałam jednak, że oddam do regeneracji. Jest u nas taki zakład, który zajmuje się właśnie regeneracją maglownic. Gwarancja na rok. Po całym zabiegu dam znać co i jak. Pozdro
ja regenerowałem również swojego czasu i byłem zadowolony
Szybkie pytanie szybka odpowiedź! :D Czy magle różnią się czymś w zależności czy to diesel czy benzyna?