a u mnie wyglada to tak:
http://a3-club.net/viewtopic.php?t=596&start=40
Printable View
a u mnie wyglada to tak:
http://a3-club.net/viewtopic.php?t=596&start=40
sluchajcie mnie interesuje najbardzie jak macie antene zamontowana czy na stale czy na magnesy i jak to wyglada u was -zrobcie fotki koledzy :)
ja mam na magnes, i mam caly czas na aucie, tylko wykrecam ten drucik, bo do garazu sie nie mieszcze a nie chce zdejmowac i zakladac tak czesto tego magnesu bo wtedy dach sie rysuje, wiec caly czas mam na dachu. Ale itak mi sie porysowalo :lol:
no wlasnie ja teraz chc ekupic juz mam kase i wszyskto na CB ale nie wiem co z ta nieszczesna antena... :( juz w twingo mialem dachwyrysowany... nie wiem szmatke podkladac czy co :|choroba... szmatka zaraz zbierze kurz i bedzie rysowac tak czy tak ... zastanwiam sie co wykombinowac a dachu nie chce dziurawic...
Proxa, znajomy wlasnie w trosce o dach mial naklejona folie w tym miejscu gdzie przyczepial antene
... przezroczysta folia nie rzuca sie w oczy a oszczedzasz lakier
kup arkusz i zobacz jak bedzie
oooooooooooooooooooo masz ale niezly patent :) jestes genialny powiem ci :D hehehe nie wpadlem na to :) czad :D pomysle nad tym ...
ps a ktos zna w wawie serwis ktory zamontuje radio w tym naszym tajnym miejscu ... tzn chcialbym zeby ktos to profezjonal zrobil... :) i gruche moze podprowadzil pod podlokietnik :) czy cos :D w car audio chyba nie zrobia... :|
A ja się podepne pod to pyanko.
Dużo ryłem odnośnie cd i chcialbym taką wersję z megafonem pod maską.
Co możecie mi polecić??
520Xl unidena ja itak biore klasyk 510xl dlatego ze po 1 megafon z 520 mi nie potrzebny bo po cholere ... wole krzyknac sam... po 2 520 ma szybka 9 (kanal ratowniczy ) ktory wciskasz i masz ale w polsce go juz nie ma ... tzn nie ma kasy nie ma jak utrzymac tego kanalu... i nikt tam nie naslu****e czasem ruskich slychac :P jedyne co to ten regulacja szumow ale klasyczna mi styka itak :)
wiec ja dla siebie 510 napewno jesli chcesz papuge... pod maska to 520 :) bierz sprawdzone rzeczy czyli uniden
a po co ten megafon pod maska ? :):]
dla zabawyCytuj:
Oryginalnie napisane przez wother