Nie wiem czy takie rozwiazania zaklada sie w samochodach tak czesto... Ja jestem zdania ze z przodu musza dochodzic tylko wysokie tony... srednie po bokach i ty bassCytuj:
Oryginalnie napisane przez Trociniarz
Printable View
Nie wiem czy takie rozwiazania zaklada sie w samochodach tak czesto... Ja jestem zdania ze z przodu musza dochodzic tylko wysokie tony... srednie po bokach i ty bassCytuj:
Na tyle często na ile chce tego potencjalny klient, genralnie 3 drożne systemy sa ciężkie do zgrania.Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cassel
Nie masz racji, dajac średnie po bokach całkowicie tracisz scene dzwiękową i robi się bigos.Cytuj:
pozdr,
Kuba
No to zadna firma CA w takim razie nie ma racji bo montuja srednie tony po bokach Twoim zdaniem? :) heheCytuj:
Słuchaj mozemy dyskutować długo, pokazuje rozwiązania, które są sprawdzone, które pozdobywały wszystko co można zdobyć w polsce i europie i których słuchałem osobiście, NIE ZBUDUJESZ SPÓJNEJ SCENY DZWIEKOWEJ STOSUJAC SREDNIAKA PRZY 3 way w bok drzwi, ja takiego nie widziałem i nie słyszałem, moze po prostu za mało słyszałem.Cytuj:
ps. ja weźmiesz to na logike, i dysponujesz podstawową wiedza w dziedzinie CA to umiejscowienie głośnika średnio tonowego jest oczywiste jak słońce.
http://www.gdynia.mm.pl/~...ioFAQ01beta.pdf
polecam lekturę, naprawde świetnie i bardzo klarownie napisane.
z całym szacunkiem :)
Kuba
chyba http://www.gdynia.mm.pl/~nazar/Polsk...oFAQ01beta.pdf (wygooglałem na podst. nazwy pliku i serwera)
[ Dodano: Pią 06 Lip, 2007 23:09 ]
w sumie bardzo ciekawy dokument - szczególnie że czeka mnie wymiana głośników z przodu... :)
Nie wiem, jakie Ty masz zdanie ale normalnie montuje sie midbasy w drzwiach i to normalnie gra... Szczerze t omoze widzialem 2 samochody ktore mialy w konsoli z przodu glosniki...
ps. na zawody CA jezdze i widze co ludzie maja w samochodach..
widac bywamy na innych zawodach.Cytuj:
ps. chyba sobie odpuscimy dalsza dyskusje...
pozdr,
Kuba
Trociniarz,
Na zawody PASCA jezdzisz ? :) Jakim autkiem? Ja mialem teraz do Slupska jechac ale brak prawka i brak auta... Dopiero moze Rzeszow no i napewno finaly Mistrzostw Polski Bydgoszcz
Panowie szkoda ze zaden z was nie mieszka na slasku ;]
Obu bym was poprosil o montaz i byscie se dali po szlagu i byloby i tak super :D
Dyskusji mysle ze przyglada sie sporo userow bo duzo wiedzy z niej bije :D
Trociniarz,
Wogole masz podpis jak jedna firma CA z wawy :) Masz z nia cos wspolnego? :)