bartowl, a to we wrocku trzeba wjechac na przeglad aby pan diagnosta podbil dowod? :)
U mnie tylko wyjzy za okienka zobaczy jaka fura i wbija chocbym mial lampy od stara :mrgreen:
Printable View
bartowl, a to we wrocku trzeba wjechac na przeglad aby pan diagnosta podbil dowod? :)
U mnie tylko wyjzy za okienka zobaczy jaka fura i wbija chocbym mial lampy od stara :mrgreen:
dokladnie to samo jest u mnie. W zeszlym roku to nawet bez auta mi podbili dowod :D
[ Dodano: Pon 23 Kwi, 2007 23:24 ]
a wracajac do samego watku xenonow, to bylem z nimi na ustawieniu w stacji kontroli pojazdow i nawet nikt sie slowa nie odezwal, powiedzieli ze ladnie swieca i sru pieczatke do dowodu :D
A naprawde ładnie świecą. Zakupiłem wkońcu DEPO soczewki ale od razu wstawiłem zestaw xenon. Wygląda bardzo ładnie a świeci jeszcze lepiej. Co do przeglądu to pewnie nawet swoim autem nie będe jechał bo nie chce się przekonywać jak to jest. Znajomy podbije.
a efekt xenonu kto ma ten wie jaki jest :)
Ja jade na przegląd z xenonami bez sprysków w przyszłym tygodniu
okaze sie
M.
Sprobuj do BINOL w Wiazownej :wink:Cytuj:
Oryginalnie napisane przez marekb
tzn ?Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mach
mam tam jechać czy się wystrzegać ?
generalnie mam stacje kontroli pojadzów pod blokiem na Bartyckiej
M.
Hmm - skoro rzeczywiście nie ma problemów z przeglądami / miśkami, to może i ja o tym pomyślę? Bo na fabryczne to mi szkoda kasy jednak, ale za takie pieniądze to inna gadka :)
a co do przeglądów, to ja nawet wolę jak mi autko wezmą na płyty, od razu mam sprawdzone co i jak. Jak robiłem ostatnio przegląd, to kolo mi powiedział, że te tuleje wahaczy z przodu to już do wymiany powoli będą, no i rzeczywiście, autko coraz bardziej pływało aż teraz pora wymienić. Więc jeżdżę na przegląd głównie dla własnego spokoju :)
tzn ja tam jezdze bez samochodu nawet tylko z dowodem :mrgreen:Cytuj:
Oryginalnie napisane przez marekb
Mach, pogadamy na spocie jutro, zeby nie robic zbednego OT
M.