Ja mam 6 hehe z eski lol
Printable View
Ja mam 6 hehe z eski lol
mcaris, poszło PW.
czekam na przywóz i będę znów mieć komplet na swap AGU.
Witajcie Panowie.
Jestem posiadaczem audi a3 8L 1.6 AVU i od pewnego czasu zastanawiam się nad swapem silnika, ponieważ ten co mam jest już do remontu.
Zastanawiam się ile mnie więcej taki przeszczep może kosztować. Dlatego proszę Was (osoby które już nabyły potrzebne graty) o przesłanie informacji co jest potrzebne, oraz ile już na to wyłożyliście PLN, ot taki kosztorys ;) Starałem się odszukać jakiegoś tematu nt tego co jest potrzebne, ale jakoś nie znalazłem. Także liczę na Waszą pomoc. Dziękuję.
Pozdrawiam
oommen :)
Kolega Buzz-astral posiada takie rzeczy i ostatnio za kompletnego swapa zyczyl sobie bodajze 2800
oommen, tak jak Danio pisze, 2800zł i bierzesz spod maski co chcesz i co Ci będzie potrzebne.
Do tego przydałoby się jeszcze wymienić hamulce na 288 ze zwrotnicami i półosiami. Za swap hamulców 400zł.
Tak jak pisałem, w najbliższych dniach oczekuję na transport i będę mieć 1.8T AGU.
Dzięki panowie. Mniej więcej wiem ile mnie to może wynieść. Na dzień dzisiejszy wstrzymam się ze swapem.
no i dolicz robociznę do tego, jak sam se nie poradzisz.
WYpadałoby jeszcze rozrząd kompletny zrobić, oleje, filtry wymienić.
Także jeszcze jakieś 2k dolicz.
Paradoksalnie jesteś już 5 czy 6 osobą z rzędu która po usłyszeniu ceny, rezygnuje z projektu:) A myślałeś że ile to kosztuje? :)
Ludziska a czy wiazka APX kompletna podejdzie mi do APY czy musze ladowac ori???
buzz-astral masz już ten silnik do przeszczepu
w jakim jest stanie silnik
turbina do regeneracji czy jeszcze pociągnie
mi coraz bardziej chodzi po głowie swap bo miałem zmieniać auto no ale inne wydatki są więc pozostanę jeszcze przy staruszku przynajmniej 2 lata a sprzedawać już sie nie będzie opłacało to zostawię go w następstwie żonie
mariusz, silnik do przeszczepu miałem 4 dni. Komplet już jest wkładany do golfa 1 cabrio :)
Silnik był mega zdrowy, zero kopcenia i chyba z programem na pokładzie, bo zasuwał na pewno nie jak seria:)
ale cały czas licytuje jakieś samochody więc komplet na swapa może być z dnia na dzień.
Jak mi powiesz że byś coś brał, to się skupię na tym co chcesz. Dalsze info na PW jak coś pisz:)