No zaraz, ale jaki efekt chcesz uzyskać samym woskiem?
Printable View
Koszt polerowania auta oczywi?cie zale?y od jego wielko?ci, stanu lakieru i stopnia korekty jaki ma by? wykonany (pe?na korekta to nie to samo co przjazd pas? wyko?czenow? w celu od?wie?enia lakieru). Du?o ju? zosta?o napisane. Wszystko zale?y od firmy ale ok. 1000 z? trzeba liczy? za tak? us?ug? ;)
Oczywi?cie po korekcie trzeba lakier zabezpieczy?. Dobrze jest u?y? cleanera poniewa? wyp?ywa na wygl?d (cleaner dobiera si? do wosku). Po korekcie cleaner nie?cierny.
Hmm no powiedzmy ;) Ale my?l?, ?e osobom, kt?re tutaj si? wypowiadaj? chodzi o co? innego ;)
Szkoda pieni?dzy. Te polerki s? po prosty za s?abe. ?eby dobrze si? pracowa?o maszyna polerska musi mie? du?y zakres obrot?w (start od ok 900-1000 obrot?w na min) i koniecznie stabilizacj? obrot?w!
Tak myślałem, że tak odpowiesz :) Nie mam tu na myśli jakiejś profesjonalnej korekty lakieru przy pomocy tej polerki, a jedynie to aby nie machać ręką parę godzin. Do nałożenia mleczka nabłyszczającego, spolerowania nałożonego wosku mam nadzieję, że się nada. Może z bratem i ojcem zrobimy zrzutę to się okaże czy się do czegoś nadaje. Nie oczekuje zbyt wiele po najtańszym chińskim wyrobie ale i do stracenia zbyt wiele nie ma :) Z taką mocą to przynajmniej (mam nadzieję), że lakieru nie da się zniszczyć. Aczkolwiek... wszystko jest możliwe.
Pozdrawiam
nie wyrzucaj kasy w błoto. miałem kiedyś okazje używać tego czegoś. lepiej zrobisz to ręcznie niż tą maszyną. staje w miejscu przy każdym docisku a te włochate "pady" co na nich są rysują lakier. szkoda zachodu naprawde
Miałem nieprzyjemność widzieć tą maszynę w ''akcji'', jedyne określenie jak mi się nasuwa to tragedia. To prawda ręką więcej ''zdziałasz''.
Za 150zł kupisz już coś czym można uzyskać nawet fajny efekt :)
Aha, to nie będę sobie tm zawracał głowy. Dzięki :)
Polecam przejrzeć:) Mnie zatkało:)
http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtop...er=asc&start=0
zatkao kakao... zeby ten lakier choć w polowie był taki u mnie to bym sie cieszyl:D musze sie chyba za to zabrac :D
masakra, chłopaki zrobili dobrą robotę, aż nabrałem ochoty żeby u siebie coś zadziałać :)
Ale tam mają miejscówkę co?:D Pełen profesionalizm!