-
jak bym sie tam nie pitolil i kupil termostat w aso. co do czujnika temperatury to to jest zupelnie inna bajka, ale jak wymieniacie to kupujcie tylko w aso. podroby czujnikow sa do niczego
pozdro
p.s. wlasnie tez mi walnal termostat - dzis jade do aso kupic z ori
-
czasami nawet ori termostat padnie szybciej niz zamiennik ale jesli chodzi o czujniki to tylko ori.
-
dzisiaj bylem u mojego lokalnego magika i rowniez polecal mi dolozyc do ori bo z zamiennikami roznie to bywa, czasem troche im brakuje do 90 a czasem przegrzewaja..
ori w Kaliszu + uszczelka = 95 zl
pozdro
-
przetestujemy zamienniki i ori przez zime i ocenimy co lepsze:thumbright:
-
ori termostat na pewno będzie ok.Dzwoniłem do ASO i termostat ok 70 zł:)Może się pomylił?A uszczelka 4 zł.
-
Witam ja również podłączam sie do tematy z prośbom abyście pomogli mi zdiagnozowac co moje autko boli:
* wskaźnik temperatury na kokpicie mi szalał do niedawna wskazywał max i spadał do 90 a teraz podnosi się do 100 stopni
czego to może być winna termostatu czy czujnika temperatury?
bo już sam nie wiem
Będę Bardzo Wdzięczny Za Podpowiedz
-
Może to być wina zarówno termostatu jak i czujnika. Proponuje na początek wymienić czujnik. Bardzo łatwo się go wymienia i nie jest drogi. A jak to nie pomoże to wtedy termostat. Ale tak jak mi się wydaje będzie to termostat jego czas właśnie mija i po prostu się blokuje.
-
a czy możecie mi powiedzieć gdzie on jest jezeli można go łatwo wymienić ten wskaznik temperatury? 1.9 TDI ALH
-
-
Kupiłem w ASO termostat+ uszczelka i zapłaciłem 85,36 zł