-
KW variant 2 regulacje
witam wie ktoś jak wyregulowac twardośc w KW V2 z tyłu? słyszałem ze mam wcisnac tłoczysko do konca i kręcic w lewo, ale nikt nie ma takiej siły żeby go do konca dobic, macie jakies patenty jak to zrobić?
macie jakieś swoje ustawienia na których wam sie dobrze jezdzi, np miasto i pełen tor? jak to wyglada u was? tematu nie znalazłem wiec załozyłem, jeszcze pytanie może ma ktos z was regulacje wysokości do KW V2 INOX, lubia szybko się wyrabiac od klucza i jak ktoś zapomni odkrecic imbus zabezpieczajacy. pozdrawiam
-
Panowie a jak opinie gwintu AP ?
-
ja słyszałem że AP jest dobrym gwintem i komfortowym lecz nie potrafie Ci powiedziec dokładnie bo nie miałem i sam szukam i tu pytane do forumowiczów może ktoś ma na sprzedaż używany gwint klasy AP, KW?
-
Pytanie troszkę z innej beczki. Czy da radę na gwintowanym zawieszeniu (eibach pro street) obniżyć jeszcze bardziej ? Mam przód skręcony na maxa w dół i trochę wysoko stoi. Jest na to jakiś sposób ?
Pozdrawiam.
-
Masz sprezyny pomocnicze? Jezeli tak, to zdejmij je.
-
Są sprężyny pomocnicze. A to nie wpłynie na prowadzenie ?
-
Nie wplynie, minimalnie na komfort, chociaz ja nie odczulem roznic
-
daszek a pamiętasz opcję z wymianą poduszki amora?chyba z polo to było?i można było urwać coś jeszcze?!
-
z polo 6N gorne mocowanie i poduszka amortyzatora przedniego. ten zestaw urwie nastepne jakies 15-20 mm, mialem w borze i naprawde bylo widac roznice jak zeszlo nizej :)
-
ooooooo dokładnie tak to było:)