raver
wydaje mi się że Pinem może być ten kod zaczynający się od 0 a kończący na 7, tak mi pasuje na to, 4 cyfry poprzedzone zerem, spróbuj wpisać ten kod,przecież nic się nie stanie jak podasz zły PIN. albo znajdź kogoś kto ma commandera i już po problemie z PIN :)
---------- Post dodany 26-02-12 o 10:46 ----------
narcyzik
mogę wiedzieć po co Ci potrzebna taka zawieszka ? może może gdzieś ją kupisz i po co ? co z nią zrobisz? kup sobie lepiej brelok z logiem Audi :]
a tak na poważnie, to taka zawieszka jest z kodem PIN tylko i wyłącznie do jednego auta, sugeruje nawet że każde Audi A3 ma inny kod PIN :] jak nie masz kodu PIN poproś kolegę z commanderem to Ci powie jaki masz, a jak nie masz kolegi przyjedź do mnie i z chęcią Ci powiem jaki masz
takie zawieszki są dodawane z kompletem kluczyków jak kupujesz auto w salonie, poto że w razie zgubienia kluczy, serwis na podstawie kodu z zawieszki dorobi Ci kluczyki, teoretycznie jeżeli ktoś sprzedaje auto, to powinien a nawet musi Ci dać cały komplet czyli dwa kluczyki normalne, jeden kluczyk z plastiku z wyciętym na nim wzorem grotu oraz zawieszkę z PIN.