8 kanal , mozna troche jasniej ? jakies pokierowanie, posiadam vaga od nie dawna.
Printable View
witam
ile by u Was kosztowalo zestrojenie auta pod FMIC ?
1.8T Quattro 180km 2001r.
samochod po programie w Masters Tuning
Cześć,
Mam Audi S3 Sportback z 2009 roku. Autko obecnie ma 309KM i 455NM po chiptuningu w V-tech Kraków na BP 98 Ultimate. Szukam sprawdzonej możliwości kompleksowego tuningu mechanicznego silnika na 430-470KM i 550-610NM. Chciałbym aby nie było eksplozji turbomocy od 6000rpm w górę, a dół byłby na obecnym lub gorszym poziomie, ale aby max momentu był przed 4000rpm. Auto nie będzie startowało w wyścigach na 1/4mili. Rezerwę mocy chcę mieć do dyspozycji na niemieckich autostradach (co dwa tygodnie regularnie jeżdżę do Niemiec), aby dorównać (super byłoby aby być lepszym) na przyśpieszenia od 160-200km/h w górę do BMW M3 i Lexusa IS-F. Zdaję sobie sprawę, że taka modyfikacja kosztuje. Pozdrawiam,
Rockfan (a najbardziej AC/DC)
Robicie taką padlinkę jak Focus mkI 1.8 TDDI 90PS? Ile tam się można spodziewać po programie?
nie robimy TDDI
Dodano:
http://www.compsport.pl/tfsi2_0.php
Witam poprosze o koszt chiptuningu audi a4 2.0 TFSI Quattro 2009r. automat
czy jest sens stroić audi a4 3.0 benzyna 220KM na zrobionym wydechu przelotowym. i jakiego rzędu byłby to koszt
ile kosztuje wymiana wtrysków z zwykłych w ahf na 216 już dostrojone, i czy muszą być jakieś korekty jak bym na wiosnę chciał robić program.
pozdrawiam
Witam jaki jest koszt u was przerobienia auta golfa 4 vr6 24v stage2??prosze na pw
Ile program da mocy? w 1.8T AUM po FL seria 150ps jakie są bariery i Ceny :D:D
jeszcze tylko cenowo w jakich granicach można się zamknąć 1000 1500 2000 zł?? czy jeszcze więcej
1600zl dla klienta, dla klubowicza sa znizki
jestem posiadaczem audi a3 1,8t AGU i znajomi pokierowali mnie do was w sprawie chipa jakie sa tego koszta i jakiego przyrostu mocy moge spodziewac sie po zabiegu oraz czy jak (potem wymienie wtryski uklad wydechowy ) to bede musial jeszcze raz wgrywac SOFT
witam czy macie może swoją siedzibe we wrocku
Witam jaki byłby koszt strojenia auta po wymianie wtrysków na 216.? Auto było u was poddane chiptunningowi. Pozdrawiam
300zl za korekte + ewentualne pomiary na hamownii
Witam posiadam Audi A3 1.8 agn mam pytanie Czy da sie jakos moc zwiekszyc i jakie sa koszty :D:D
no to szkoda a myslalem moze jakas zmiana oprogramowania czy cos ale widze ze niemam miec zludzen :P:P
ja mam takie pytanie :D
passat b6 z 2008 roku 1.8 TSI moc seryjnie 160 koni ile by sie dal owykrzesac z tego ? czy cena przy grupowym wirusowaniu byla by taka jak zawsze czy wyzsza ?
Czy istnieje szansa na grupowe wirusowanie w tym roku? Może są chętni?
Monia poczekaj do przyszłego to i ja się może skuszę jak kupię :thumbright::D
Rowniez bylbym zainteresowany grupowym chiptuningiem
moze by sie udalo zebrac kilka osob jeszcze w tym roku
no mozna by pomyslec o grupowym..;)
a zestrojenie wszystkiego tj. turbo(hybryda k03)+wtryski+fmic da się kosztowo podciągnąć pod ewentualne grupowe?
Czy też finansowo zostanę potraktowany indywidualnie?
na grupowym tylko seryjne autka
Na grupowym dużo taniej czy jak? ;>
Ja bym się pisał w przyszłym roku. :)
Kasia to możemy ruszyć ze zbieraniem chętnych do grupowego wirusowania?
jaka jest max bezpieczna moc którą można wyciągnąć z k03s w połączeniu z wtryskami 380 i fmickiem dla 1.8T AGU?
ok 220ps
2.5 V6 AYM (podobno już pozbawiony problemów z wałkami) - co z tym można zrobić? Ile bezpiecznie programem i ewentualnie jakie dalsze przeróbki są możliwe? W necie niewiele znalazłem na temat tego motoru.
A ja mam pytanie odnośnie 2.0tdi BKD z DSG w tej chwili czysta seria. Na ile mogli byscie programem moc i nm podnies tak zeby bezpiecznie dla skrzyni było i jaki koszt tego jest?
ile wycisniemy z ASZ 130 kunia ? 6 bieg :p
i jaki koszt by byl tego,
hamulec jakis by lepszy sie zdal po modyfikacji ?
Jeszcze pytanko ode mnie. Ile w granicach rozsądku da się wycisnąć z A3 Sportback 2.0T BPY z DSG (seria 200PS albo lekko powyżej) Pozdro
Witam. o Ile bezpiecznie można podnieść moc i moment w 1,9 TDI ATD? Czy taki tuning nie powoduje większej awaryjności silnika?
http://compsport.pl/tdi1_9do_250.php
Dodano:
Nie spowoduje wiekszej awaryjnosci silnika
http://compsport.pl/tdi1_9do_250.php
Dodano:
http://compsport.pl/tfsi2_0.php
Czy siedziba w Łodzi chipuje i tuninguje auta z instalacją gazową, jezeli tak to jak to wygląda w praktyce? Pierw chip i strojenie na pb potem na gazie jak gazownik dostroi na nowo gaz ? Bo troche ciezko to widze :-) ALe słyszałem ze robią to niektorzy tunerzy.
Compsport nie chipuje zagazowanych samochodow
Poprawcie mnie jak sie myle ale przeciez robi sie program na benzynie a jesli ktos mial gaz to jedzie po nim do gazownika na korekty i tyle .
wiec moze rozwine troche swoja mysl...firma Compsport nie wirusuje samochodow z instalacja gazowa poniewaz nie bierze odpowiedzialnosci za takie auta
a juz tak dobitniej "LPG to zloooo";)
i zeby od razu zakonczyc zbedna dyskusje na temat plusow lub minusow gazowania powiem ze albo wybiera sie moc albo ekonomie.. obu nie mozna miec na raz bo zadna profesjonalna firma tunningowa sie pod taka kombinacja nie podpisze
szybkie pytanie bmw e46 320d 150km 2002r da sie cos takiego zawirusowac , jakie wyniki +/- skrzynia automatyczna czy by przezyła jak by sie ciut ograniczyło nm ? ewentualne koszta takiego programu moze byc pw
Mozemy zaproponowac ok 175Ps 380Nm.
A BMW e46 320D 136km chipujecie?Ile można wycisnąć z tego autka?I Jakie koszta?