moze podlokietnik?
Printable View
moze podlokietnik?
Javo, podlokietniki juz wszscy maja :P
Ja nie mam i nie chce miec :PCytuj:
Oryginalnie napisane przez (A)rturo
Dorotek, wiec bardzo cie prosze zrob dokladna instrukcje co i jak. ja juz mam zalozone, ale mi moj mechanior cos kombinowal z szybka, mowil ze inaczej sie nie da(przy okazji ofcorz szybka pekla delikatnie przy koncu,wrrr), a chce mu udowodnic, ze sie bardzo "prosto" da. mysle ze opis szczegolowy moglby byc nawet osobnym tematem, zeby juz tego off-a nie ciagnac w zamowieniach na galeczki. jesli znajdziesz chwilke to bardzo prosimy. :flower:Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dorotek
pozdro swiateczne :albino:
OK, jak bede miala wolna chwilke to zrobie osobny temat z instrukcja i moze foto-story jak to zamontowac.
mimuszek radze zmienic mechanika :thumbdown:Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mimuszek
z tylu odkrecasz pare srubek i po sprawie nie trzeba nic z szybka kombinowac...
ja w koncu zamontowałem gałeczkę...narazie na starej skórce... bo wcisniecie tej nowej na starą większą ramkę, graniczyło z cudem :)
stara gałka
http://img111.imageshack.us/img111/8691/13vc1.th.jpg
nowa gałeczka :)
http://img220.imageshack.us/img220/6895/24fo1.th.jpg
Michas jaki masz przebieg u siebie?? bo ja mam podobnie zniszczona stara galke
co do mieszkow itp to ja zostaje przy starym - ladniej komponuje sie z wnetrzem bo jest ciemniejszy :thumright:
Do mnie gałeczka tez dotarła, wczoraj zamontowana i juz w uzyciu. Moje A3 jest po lifcie wiec nic nie musialem zmieniac, wszystko pasuje idealnie.
Super zakup te galeczki :thumright:
Pozdrawiam
no wiec z braku zajecia postanowilem sam sprawdzic jak to u mnie jest (neoeinz dzieki za inspiracje :thumright: ) no i jest dokladnie tak jak piszecie, dwie srubki, wyciaga sie zegary, z tylu dwie srubki i juz, potem boczkiem obramoweczki do srodka, zwinne paluszki i siedzi . a te maderfakery mi szybke rozwalily, wrrrr :thumbdown:Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hanluk
pozdrawiam
Niby mialem 118 tys ale w cuda nie wieże :), wiec pewnie mam dobre 200 przejechaneCytuj:
Oryginalnie napisane przez DTM
to mieliscie dziure czy cos w tym mieszku?
no to ja mialem ok 90 tys i pewnie tez mam cos ponad 200 :thumright:Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michas
zadnej dziury - tylko wytarcia w plastiku na gornej powierzchni galki :PCytuj:
a co powiecie na masowe zamowienie na Xenony ? :D ciekawe ile taniej by bylo ... :> moze ktos sie dowiedziec :) poliweglanowe klosze w krakowie gosc robil za 1700zl ... (dla klubu) moze w grupie taniej wyjdzie :D
Proxa, gdzie w krakowie ??? moze sie cos dowiem, kto to robi, jak robi
chociaz wydaje mi sie, ze nie warto bo ksenony orginalne w poznaniu na gieldzie ja dalem 1600zl komplet, w jasienicy kolo bielska tez takie ceny maja,w gilwicach na gleldzie 1700-2000 ale duza mozna urwac. przerabiane soczewki na ksenony powinny tansze byc.
ty masz blisko do slomczyna, tam tez podobno duzy wybor roznych rzeczy z "rozbitych" aut. mysle ze tylnie poliftowe tez mozna w dobrej cenie znalezc.
mimusze uzyj opcji szukaj :P hahaha nie pamietam serio ale na forum oym bylo ze byl gosc co za taka cene robil :D nawet jego namiary chyba sa...
co do przerabiania jestem przeciw... jak orginal to orginal i juz... bo czasem moze wyjsc prawie jak xenon ;) :scratch:
No Proxa mi nie zalezy :tongue: bo ja mam. hehehe , myslalem, ze wy ewentualni zamawiajacy chcecie sie dowiedziec konkretow :jocolor:
:P nooo ok dam ci namiar na priv ... i lukniesz ale teraz jade do saloniku bo moja glupia czesc zebym mogl jechac do tylu :P hahahaa :D sorki za ot ... :)
Znalazlem wam, To nasz forumowicz TdiPower i nie z kraka tylko z Bielska-B.
Niech sie chlopak sam wypowie i gadajcie z nim konkretnie, bo ma dobra opinie :thumright:
Temat xenonow byl juz walkowany i poki co stanelo na cenie 1700zl dla Nas (od tdipower).
Potrzeba zeby bylo chyba 5-10 chetnych.
Moze tdipower znow podejmie temat :???:
to co obramowek nie zamawiamy ?? xenony fajna rzecz....ale auto kupilem niedawno, i zminilem lampy na soczewki... wiec na xenony juz nie mam kasy :( , mysle ze predzej kupie nowe auto niz bede znowu inwestowal w xenony ;)
musze sie wam pozalic, jestem jedyny, ktory do tej pory nie otrzymal zamowionej galeczki. mijaja dwa tygodnie odkad (A)rturo wyslal paczuszki, do wiekszosci dotarla przesylka jeszcze przed swietami, chwaliliscie sie, zdjecia, itp.
Mysle sobie swieta, poczta ma zajob, przetrzymam, ale mija wtorek po swietach, mija sroda i nic. napisalem priva do (A)rturo ,chlopak polecial w czwartek (20.04) na poczte, okazalo sie , nie wiadomo dlaczego moja paczka lezy sobie na poczcie nie wyslana ?!! wiec nadal ja jeszcze raz, napisal mi co jest grane, wiec znowu weekend trzeba przeczekac. no i czekam tak do dzis i galeczki dalej nie ma, kur.. co jest grane, powiedzcie mi, bo mnie juz nosi, buuuuu
Oczywiscie nie mam absolutnie pretensji do (A)rturo, bo i o co ?!
Tyle, ze galki tez nie mam :pale:
mimuszek, Jutro masz na 100% jesli nei to oddaje swoja A3 z galeczka sline! :)
Ty miales pecha po prostu :(
No i do JAVO tez powina dotrzec jutro..
Nic ja nie poradze
No ale kurierem nie bede slal bo przesylka z 10 razy drozsza
heh (A)rturo, spoko.
tylko musialem sie wyzalic, bo kurka wodna juz mnie nosi, a listonosza chcialem ustrzelic z procy jak jechal na rowerze i nie skrecil do mnie pod domek. :jocolor:
pozdrawiam
P.S.
teraz sie modle zeby jednak nie doszla, bo bede mial A3 (A)rturo , a swoja spyle :joker:
mimuszek, wiem jak jest
Teaz teraz wygladam kuriera.. i cos go nie ma
Pewnie jak wyjde to wtedy przyejedzie :>
Cytuj:
No coz (A)rturo slowo sie rzeklo. to kiedy sie umawiamy na odbior twojej A3 ?! :mrgreen:
Galeczki ofcorz ani widu ani slychu, buuuuu :pale: [/b]
Mialem problem z dotarcie na forum, bo pewnego dnia nagle przestala tamta stronka chodzic. W kazdym razie u mnie galeczki nie ma.... W tej sprawie wlasnie chcialem napisac. rozumiem ze mam cierpliwie czekac? :mrgreen:
heh ostatnio coraz czesciej poczta kradnie... pokazywali nawet w TVN poprostu biora 1 lepszy worek ... i pozniej ogladaja co jest insaid :P ihhihi ja tak mialem z ksiazka... tez ukradli dupki dlatego sie nauczylem :
1. tylko stolica lub cos takigo 23zl wysylka do 15kg :) jakos i jest w 24h na ktora chce
2. ubezpieczone jak juz poczta... wtedy poczta ladnie wszystko oddaje...
3. WALIC poczte !!!!! zlodzieje :)
ps teraz arturo co zorbisz jak dwie nie dojda :( ?
wlasnie listonosz przyniosl galeczke, yep. lece montowac.
ale jestem szczesliwy :D :D :D :D :D
:mrgreen:
no to jeszcze Javo ... i mozna uznac ze akcja zakonczona pomyslnie :thumleft:
no a co z tymi obramowkami?? zamawiamy czy nie ?? bo ja chcialbym sobie je zamowic... i nie wiem czy czekac czy zamawiac :shock:
mysle ze na bemowie bedzie czas to pogadamy i sie zastanowimy odnosnie ramek :wink:
mam galeczke. NIe bylo mnie w PL wiec pisze dopiero teraz. Wielkie dzieki :mrgreen:
no to jest komplecik :) , co z nastepnym zamowieniem ?? co teraz?? postanowiliscie cos na bemowie ??
PS Machu ty siedzisz w ogole na tym gg ?? potrzebuje ta podstawke pod zestaw... :)
Czyli temat dobiegl konca
Dziekuje wszystko za udzial w tej akcji :)
Temat zamykam