We czwartek (tj. 16.07) w godzinach wieczornych planuję wyjazd z Krakowa do Chełma (trasa Kielce-Radom-Lublin). Mogę kogoś bądź coś ewentualnie zabrać, jakby ktoś potrzebował pisać.
Printable View
We czwartek (tj. 16.07) w godzinach wieczornych planuję wyjazd z Krakowa do Chełma (trasa Kielce-Radom-Lublin). Mogę kogoś bądź coś ewentualnie zabrać, jakby ktoś potrzebował pisać.
Mała poprawka mojej trasy (przypominam - końcówka lipca, albo poczatek sierpnia).
Trasa wygląda TAK. Więc jeśli ktoś chce, żeby GO albo MU coś przewieźć to śmiało.
Nie jedzie nikt jutro (tj. 16.07) z Wwy do Kielc albo Radomia? Zabrałbym się i dorzucił do paliwka, godzina obojętna
jutro kolo godziny 16 jade z Krakowa do Ustrzyk Dolnych(Bieszczady) jak ktos chetny to dzwonic
516 034 117
I ja sie podepne, jutro po 14 wyjazd ze Szczecina w kierunku Gdanska. Powrot w niedziele wieczorem. Osob nie zabiore, bo praktycznie komplet, ale jesli ktos cos potrzebuje przekazac to pisac PW.
W poniedziałek , 20 lipca , znowu lece do Ciechocinka , powrót czwartek - jak cos to dzwoncie lub piszcie .
szukam kogos kto bedzie jechał z Wawy w kierunku wielkopolski :) termin nie ma znaczenia :)
siemanko moedeczki. :smile:
mam pytanie i wieeelką prośbe. Czy jedzie ktoś z Was dzisiaj/jutro z Krakowa do warszawy albo gdzies w okolice? potrzebuje klucze od mieszkania przewieźc z Krk do mnie. Sprawa bardzo pilna, bede wielce wdzięczny jeżeli ktoś będzie w stanie mi pomóc. :smile:
EDIT: temat ogarnięty/nieaktualny
31.VII jedziemy z Poznania do Szczecina, a 2.VIII robimy trasę powrotną. Jakby ktoś , coś potrzebował to piszcie , lub dzwońcie. ;)
Witam. Mam dość skomplikowaną sprawę, więc wszystkich mobilnych proszę o skupienie ;)
Moja trasa ZNÓW uległa pewnym zmianom, ale jest już ustalona z dokładnością dzienną:)
Więc tak:
Kraków-Zielona Góra ; Piątek 31.VII, wyjazd koło 12
Zielona Góra-Kolonia ; Niedziela, 2.VIII, wyjazd przed 12
LINK DO TRASY -> CLICK!
Jeśli chodzi o branie ludzi, to myślę że jedno czy półtora miejsca znajdę, jeśli chodzi o rzeczy, to też nie przekraczające gabarytów przeciętnego człowieka ;)
A teraz DRUGA SPRAWA potrzebny kurier na trasie Warszawa-Kraków w tym tygodniu (do dniu mojego wyjazdu, czyli do piątku koło południa), aby podrzucić takie małe zacne ustrojstwo (palmtopik). Jeśli jednak nie ma kursantów bezpośrednich, to może ktoś mógłby ustalić jakąś sztafetę 'podaj dalej' ? ;) Ostatecznie na trasie Warszawa-Zielona Góra w Dniach Piątek wieczorem - niedziela rano, jeśli ktoś by się poruszał, też byłbym bardzo wdzięczny za danie znać i wykazanie chęci pomocy ;)
Jade dzis w nocy ze Slaska na Wawke , Mlawa a pozniej kierunek Gdansk , Kolobrzeg jak co to gg lub pw.
Szukam kogoś będzie jechał Warszawa (lub okolice) - Kraków.
Potrzebuję przewieźć tylną klapę od A3, więc raczej większe gabaryty "przesyłki" :rendeer: - nieaktualne
czy wybiera się ktoś z kraka w najbliższym czasie do warszawy potrzebuje przetransportować coś od miro i dla miro:)
No wlasnie, jakby ktos z Kraka do Wawy jechal, lub odwrotnie to prosimy z Juhasem o kontakt, bardzo male paczuszki, zajmujace niewiele miejsca.
Jutro jade z Kutna(120km od wa-wy, 60 od lodzi, 50 od plocka :P )do Poznania(przez krosniewice, klodawe, kolo i wrzesnie :mrgreen:
Mam praktycznie puste autko bez bagaznika :)
nieaktualne
Witam, potrzebuje kogos, kto przetransportuje felgi z wawy do krakowa, 15 wiec wejda spokojnie do bagaznika, oczywiscie sie stosownie odwdziecze :)
Witam !
Czy ktoś z Krakowa wybiera się na dniach do Wrocławia lub pobliskich okolic ? Potrzebowałbym przetransportować 4 koła 16" . Gdyby ktoś miał chęć pomóc zapraszam na priv.
Z góry dzięki
W niedziele rano gonię z Warszawy do Bydgoszczy i po jakichś dwóch godzinach powrót na wawke, wiec jak ktoś cos potrzebuje to dawać znaka ;)
w sobotę 7.11.2009 jade do krakowa powrót 11.11.2009, moge pomóc w jakiejś nietypowej sprawie :D prosze o info na pw/skype/gg
jedzie ktoś w najbliższym czasie z Poznania do Warszawy?
mam dokładkę zderzaka do zabrania
28.XI jadę do Wawki. Wal na PW lub GG. ;)
Prawie zawsze
Poniedziałek- Dąbrowa G.- Opole
Piątek- Opole- Dąbrowa G.
Więc chętnie pomogę po drodze:)
panowie i panie nie rusza ktos czasem w trase Pleszew- Kielce.... potrzebny jest transport zderzakow....
szybkie pytanko..za dwa dni ktos nie jedzie do warszawy? lub Poznania? z Krakowa..kalendarze by byly do przetransportowania:)
Szukam transportu z Warszawy w strone Belchatowa, Dokladniej miescowosc Izabelin, moze ktos jedzie z tamtych stron na poludnie?
Do przewiezienia sa 4 oponki
Cześć, ja na 90% będę jechał z Wawy , najpierw do Łodzi ( przez Brzeziny ), a potem z Łodzi do Katowic , będę z Łodzi jechał przez Tuszyn i wlece na katowicką.
Jakbyś był chętny spotkać się na trasie , daj znać na Priv.
Ok, swietnie.
A kto z Izabelina bedzie mogl przewieź oponki do Warszawy?
Jakby ktoś potrzebował coś przewieźć na trasie Kraków->Zakopane, to w tą niedzielę przed południem pewnie będę jechał w tamtą stronę.
Nadal szukam kogos kto jedzie z Wawy w moje strony PILNE
Artur, my będziemy jechać w piątek za tydzień, ale to pewnie wiesz... Jakby się nikt do tego czasu nie znalazł to wal jak w dym ;)
Szykuje mi się wyjazd z Warszawy do Wrocławia
Wyjazd 30.01.2010 (sobota) Warszawa-Rawa Mazowiecka-Tomaszów Mazowiecki-Piotrków-Bełchatów-Wieluń-Wrocław
Jeśli coś trzeba podrzucić to piszcie śmiało.
Nie jedzie ktoś z Włodawy na Kraków?
Chodzi o transport zderzaka.
Czy ktoś jedzie w najbliższych dniach przez Kielce do Warszawy?
Chodzi o transport bagażnika/stelaża na dach do A3 dla kolegi od nas z forum.
Dodano:
Nieaktualne już.
Jakby ktoś z Wrocławia i okolic wybierał się do Warszawy lub Łodzi i miałby miejsce żeby przewieźć 4 felgi 17 to bardzo proszę o kontakt.
no to lipa.... Jedź jeszcze raz!! :mrgreen:
kiql sprawa aktualna? Bo sie wybieram jutro do Jeleniej Góry przez wrocław, piotrków, bełchatów itd?
wyjazd jutro rano, powrót do warszawy raczej poznym wieczorem/w nocy z soboty na niedziele.
Jesli jakies cos przewiesc potrzeba to służe :)
Dzięki bardzo ale sprawa jednak nieaktualna....
Ktoś będzie jechał z Kalisza do Warszawy w najbliższym czasie? :) Warunek - pusty bagażnik :D
Wybiera sie moze ktos do miasta Bielsko-Biala? ewentualnie z Bielska do Warszawki?
moge podjechac do ciebie tylko gdzie? napisz mi na pw to sie dogadamy.
chodzi o paczka dla rafka.
sprawa nadal aktualnaCytuj:
Wybiera sie moze ktos do miasta Bielsko-Biala? ewentualnie z Bielska do Warszawki?
Jutro jadę z Łódzi do Kołobrzegu, a w niedzielę robię powrót? Coś komuś przewieźć? Jadę przez Poznań :)
wiybieram sie jutro do krzeszowic, moga zachaczyc o krakow, jak ktos cos poczebuje, pisac :)
Ktos moze bedzie jechał do Bielska ?, jest radio do zabrania z Myszkowa lub okolic .
nie aktualne
jadę dzisiaj trasę poznań-szczecin - pobierowo, powrót w niedziele, jak co to można dzwonić
Może ktoś będzie na dniach leciłał przez Legionowo w strone morza?? :) Dajcie znać :)
Lece do zamoscia przez lublin. w niedziele wracam przez wegrow do warszawy