U mnie też :) ja daje mu 9/10 :)
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Ja to nie wiem, może to dlatego, że się naczytałem o słabszym coronado w nowej wersji ale szczerze dla mnie pachnie mniej intensywnie niż stara wersja. Praktycznie nie czuję jej po tygodniu, z żółtą wersją miałem zupełnie inaczej. A może mi się wydaje? ;)
I dobrze, bo gdybym otworzył starą, to po wejściu bym chyba zwymiotował. ;D
Za to kolega wczoraj wsiadł do samochodu i powiedział,że bardzo ładnie mi w nim pachnie..
Otworzyłem Squash Blossom, Pina Colade i Route 66. Żaden nie jest tak intensywny jak wisienka, ale wszystkie na plus. Pina Colade to taka słodka wanilia, w zimę słabo pachnie, ale jak się auto zagrzeje w środku to czuć :) Route 66 moim zdaniem ******sty zapach, bardzo mi się spodobał, minus to nietrwałość, dosłownie szkoda drzwi otwierać bo ucieknie, a zanim znów się rozejdzie to chwila minie. No i Squash, ciekawe cytrusy, kwaśny zapach, akurat na wiosnę ;)
Dzisiaj zakupilem bubblegum, tak jak i w przypadku wiśni, samo wieczko daje dobrze po nosie ^^ bardzo słodki zapach
Wysłane z mojego Redmi Note 2
Jak dla mnie przereklamowane strasznie. Miałe w samochodzie zabach Balboa Bubble Gum, to przez pierwsze dni pachniał spoko, ale pózniej jak wchodzilem do auta to juz nie fajnie;. Inne osoby jak wchodziły to w pierwszym momencie mówiły, ze czuc na żygi .Wiec wyrzuciłem to z samochodzu. Kuzyn ma w Swoim golfie Corronado Cherry. I jest ok, ale szału nie ma. Jednak kumpel teraz kupił audi A5 i tam super pachniało. A wszystko za sprawa zapachu AERON SPORT LUX. Pachnie swietnie. California Scents, moze wytrzyma dłuzej ale nie ma porównania. Aeron wygrywa
Wiadomo kiedy ruszy u nas kolejna tura zamówień? Wiem,że na razie wszystko wstrzymane. Ale jakiś termin w ogóle?
Podbijam, będzie coś w najbliższym czasie czy pozostaje allegro:confused:
na aledrogo jest duuuzo podjebek
sam kupilem to mi wiśnia po tyg przestała pachnieć....
pogadam z dostawca moze cos sie uda zrobić przed świętami
Też bym się pisał na grupowe zamówienie :) . Ogarniajcie temat
Jak chcecie więcej to w justsnatce.pl moge wam "przekazać" 10%znizki 😀
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja bym z 5 zapachów z chęcią wziął
I jak, wiadomo już coś na temat nowego grupowego zamówienia? Też bym się zapisał.
Kto jest organizatorem grupowego ?
A jak z trwałością?
To oryginały czy wietrzeją po tygodniu?
Mam około miesiąc i ciagle pachnie 😊
Brałem cinamon Apple wiec nie wiem czy to trwałość pokroju chery czy gumybalonowej czy czegoś np lemon
Wysłane z Nokia 3310i za pomocą Tapatalk
Coronado Cherry już przetestowane. Zapach było czuć około pół roku. :)
Teraz testujemy balboa bubblegum i desert jasmin. Zobaczymy czy będą pachnieć tak samo jak wisienka.
W najbliższym czasie będzie organizowane jakieś zamówienie grupowe przed św. ???
niestety kontakt ze sprzedawca sie urwal
i z tego co ostatnio rozmawialismy nie jest w stanie sciagnac do pl wiekszej ilosci zapachów
ale moge polecic jego aukcje
http://allegro.pl/zapach-do-auta-cal...630731818.html
na pewno nikt sie nie zawiedzie
ale lepiej uzbroic sie w cierpliwosc, zapachy przywożone sa z uk, a z pl sa dalej rozprowadzane
Ja w De kupuje po 5 euro za sztukę, tanszych jeszcze nie widziałem :/
W Niemieckich Kauflandach po 4.5 Euraska są.
Ja w pewnym sklepiku w Krakowie po 11zl :)
Pod względem jakości są to naprawdę b. dobre zapachy :)
Ma ktoś nick z allegro tego gościa co Sarin podał aukcje? Bo niestety wygasła
Ja polecam tego sprzedawcę;): http://allegro.pl/california-car-sce...332271458.html
Swego czasu wysyłka inpostem była za free:thumbright:
Mój znajomy ma ofertę swojego sklepu na allegro i zapachy CCS w dobrej cenie. Użytkownik tdauto-bochnia
Wysłane z mojego SM-T800 przy użyciu Tapatalka
a używa ktoś route 66 ,bo szukam opinii i jakoś słabo a chciałbym jutro zakupić
ja miałem route 66, olej temat - tydzień i po zapachu
pomimo, że całkiem ładny
jako ,że to początek przygody z S.C. to zdecydowałem się na coronado cherry ,jest git już 3 dzień zapach się unosi i jest przyjemnie
ostatnio nabyłem route66 -najlepszy zapach jaki miałem, niestety mało intensywny , new port car mega fajnie się sprawuje oraz apple cinnamon mocno daje czadu , jak ma ktoś zamiennik z innej firmy do route66 to pisać !
powiem tak coronado cherry mi do dzisiaj intensywnie pachnie -trzymam je w pokoju ,ale jakis czas temu nabyłem kilka sztuk to postanowiłem wypróbowac
Macie jakieś sprawdzone zapachy które warto wypróbować? Miałem już
-wisnie
-cynamon jablko
-zurawine
-gumę balonowa
-truskawke
-new car
-mango
Chętnie wypróbuje coś nowego także zapraszam do dyskusji 😎
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
Oczywiście, polecam Cinamon Apple 😎
Dla mnie wiśnia robi robotę 💪
Ja się zaopatruje w tym sklepie i raczej nie ma lipy - http://www.ezebra.pl/product-pol-184...DO-CHERRY.html
Kupował ktoś na allegro od PETROVtuning ?
Chce zamowic concord cranberry i cinnamon apple,oby były dobre :D
Miałem wczesniej new car (nie pachniał nic) i conorado cherry (nawalał tak,ze finalnie odswiezal mi cala piwnice w domu,ale troszke za bardzo chemiczny)
ja kupiłem ostatnio route66 od petrova i spoko
mnie osobiście bardzo podoba się Newport New Car bo... właśnie nie pachnie!
tzn jest niewyczuwalny a i to chyba chodzi.
fajnie neutralizuje zapachy i przyjmuje w aucie każdy inny jak perfumy czy nuty zapachowe innych kosmetyków.
w aucie natomiast nie czuć stęchlizny/wilgoci/plastików
generalnie rewelacja ale działa on nie tak od razu.
od conajmniiej 2 lat mam w aucie New Cary i kazdy co wsiada (w opiniach) nie mówi nic NT brzydkiego zapachu.
NIE POLECAM natomiast CScents Golden State Delight.
na probniku zapach świetny.
a w aucie.....
wali zdechłym szczurem
Wysłane z Galaxy S6 edge przy użyciu Tapatalka
Ja na zmianę Coronado Cherry i Route66, każdy po około 2 miesiące
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk