skroniec daruj sobie ten filmik - ostrzeżenie słowne
koniec OT
Printable View
skroniec daruj sobie ten filmik - ostrzeżenie słowne
koniec OT
ogladalem ten filmi milion razy i efekt za rok bedzie duzo lepszy :)
jakie czasy?
no popatrz nawet fotka jest :) czasy mialem slabe bo wastegate mi nawalil , membrana podziurawiona i doladowanie 1.2 a powinno byc 1.45 bara...;/ straszne to bylo ale w dupie z tym :) czasy to chyba cos 13.5s.. jak wastegata wymienie to jade na korekte i wiecej troche dmuchne :)
wastegate wymieniony... doladowanie teraz jest za duze, po weeku jade na korekte :)
To tylko nic nie upal jak za duże
ty wstaw jakis filmik albo fotke chociaz, bo smutny ten temat jak cholera
ooo tak dawaj filmiki jak auto jedzie :P w niedzielę jesteś ?
jutro cos nagram jak wroce z korekty bo dopiero wrocilem z domków :)
Ok ok będę czekał ;-)
tak własnie chciałem zapytać czy to nie byles Ty w Bysewie jakos wczoraj czy przedwczoraj, albo to był ten drugi kolega (widzialem czarne chyba 18'), bo nie jestem pewny, czy to nie były przedliftowe lampy :D, a z fabrycznym WG miałeś problemy, bo własnie ja tracę na 3 biegu troszkę doładowanie, a na 2-gim biegu występuje mocne przeładowanie
mi sie wysral zewnetrzny WG i wymienilem na drugi... to nie ja jechalem :)
- - - Aktualizacja postu - - -
jakis filmik zamieszcze jakos na dniach bo naerazie mam robote i nie mam czasu zeby sie odmulic ,....
Tak myślałem że masz zewnetrzny, a to jakiś chińczyk? Auto już finalnie wystrojone?
mam zewnwtrzny , wczesniej byl chinczyk a teraz mam oryginal tiala i jest wystrojone finalnie na te 348KM bo na wiekszym doladowaniu (1.6) bylo spalanie stukowe i jest 1.45 bara
liczyłem że będzie troszkę więcej km i nm :) ale nagraj jakieś filmiki i fajnie by było jak byś pomierzył auto bo jestem ciekaw czasów jakie potrafi wykręcić
wlasnie kolega kupil jakis taki przyrzad do pomiaru czasow i jestem z nim umowiony na nastepny tydzien :) to od razu w koncu cos nagram eh bo bez kitu to jest smutny temat. a tak w ogole to ostatnio sie scigalem z bmw e30 z silnikiem z bmw x5 320KM seryjnie i naprawde jestem pod wrazeniem jak szla chociaz i tak zostala z tylu :) mam filmik bo kolega nagrywal i moze wieczorem wstawie:)
http://www.youtube.com/watch?v=FUmYsPGdbLg
poprawka ... te bmw e30 ma silnik z bmw e65 750i...
pewnie trakcji miała zeroo ta e30 ;) ale twoje s3 tez grubo :)
hehe dlatego wole 4x4 im pogoda nie przeszkadza ;)
to bylo na zepsutej sondzie ;) teraz jest troche lepiej :) a bmka pierwsza wystartowala bo zagapilem sie :P
na obwodnicy bmka by przeleciala obok mnie powyzej 200 :) tak mysle :)
A hamowałeś auto?
bede hamowal ale musze wymienic wal napedowy bo sie roz****l :P i mam tylko oske bo wal caly wyciagnalem:) chyba ze zmierze na ośce :)
ja miałem mierzony na osće, odłączona wtyczke od haldexa miałem
Albo hamowania 4x4 gdzie tylni i przedni bębęn są na sztywno spięte.
a to nie wyjdzie wiecej mocy jak bedzie mierzone na oske?
Przecież na koniec pomiaru wciskane jest sprzęgło, celem pomiaru wszystkich oporów.
mam takie wrazenie ze wtedy jest lzej jak sama oska pracuje a na 4 kola ma ciezej ... moze sie myle
jak tam auto ?
Sprzedane chyba ??
auto jezdzi i jest wszystko ok :) nic sie nie dzieje :)
a mocowo coś się zmieniło ?
nic sie nie zmienilo narazie.... jezdze na tym co mam bo nie mam czasu auta odstawiac na jakies mody , moze w nowym roku:) chyba ze sprzedam auto :)