-
w piatek rano (dokladnie nie wiem o ktorej) wyjezdzam na biwak. jade sam wiec troche miejsca mam. jak cos to moge kogos lub cos zabrac.
planowana droga to Opole - Czestochowa - Piotrkow Trybunalski - Rawa Mazowiecka - Mszczonow - Sochaczew - Plonsk - Przasnysz - Wielbark - biwak
-
W poniedziałek rano jadę w odwiedziny do rodziny (woj. Świętokrzyskie) :D Jadę sam więc mogę kogoś lub coś zabrać ;)
Planowana trasa: Katowice > Zawiercie > Szczekociny > Moskorzew > Radków
W środę w godzinach popołudniowych trasa powrotna.
-
Średnio co 2-3 tyg. w piątek robię trasę Wrocław -> Ostrów Wlkp. -> Kalisz -> Konin i w niedzielę w drugą stronę. Coś lekkiego mogę zawsze zabrać.
-
Witam,
Jest ktoś kto jeździ może (najlepiej w miarę pustym samochodem) okolice Poznań - 3miasto (Gdańsk/Sopot/Gdynia), jakaś Kościerzyna, Kartuzy, Puck itp.?
Mam do odebrania stety bądź niestety opony (jak kupowałem auto to akurat Pani nie miała ich przy sobie) a wysyłka coś nie tak bo "coś tam" (mniejsza o to).
Ogólnie 4 opony bez felg z Poznania w okolice 3miasta. Oczywiście zapłacę czy co tam będzie trzeba to już się dogadamy. Jeżeli ktoś ma taką możliwość bo wiadomo nie jest to mała przesyłka ;p to proszę o kontakt.
-
Wtorek 20 sierpnia Lublin - Kraków - Poznań - Lublin. Jadę pustym autem więc jak komuś coś trzeba podrzucić niech pisze na pw.
-
Witajcie,
czy ktoś nie wybiera się w trasę Kraków - Katowice. Mam do przewiezienia 2 opony, które chce kupić. Odbiór w Krakowie, odbiorę w Katowicach i okolicach.
Generalnie odbierający rzuci okiem na nie, bo sprzedawca posiada 4 sztuki, ja kupuje 2 sztuki i wybrałby po prostu te najlepsze :)
mam nadzieje, że ktoś wybierający się w taką trasę się znajdzie
-
24 sierpnia szczecin - wrocław bagażnik w połowie pusty i 3 miejsca. Jak coś to pw.
Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk
-
Piątek 23.08.2013 okolice Rybnika do okolic Białej Podlaskiej. W tą stroną mogę zabrać cokolwiek bo jadę pustym autem.
Edit. Zmiana planów. Trasa aż do Goniądza, nad Białystok
-
Piątek 13.09 Katowice - Krapkowice - Prudnik ... 15.09 powrót
Piątek 20.09 Katowice - Wrocław ... 22.09 powrót
-
Wieluń--->Krakow i powrot, wybiera sie ktos? w najblizszym czasie ??