Ok a powiedz ile powinno byc w tej wtyczce od termostatu V? 12v przy pracujacym silniku? to sobie sprawdze i zobacze.
Printable View
Ok a powiedz ile powinno byc w tej wtyczce od termostatu V? 12v przy pracujacym silniku? to sobie sprawdze i zobacze.
Hej a mam pytanie skoro pokazuje mi na klimatroniku na kanale 49 temp -60 to po odpieciu kabla co powinno pokazywac bo mi nadal pokazuje -60
kamil1409
Będzie pokazywać to samo -60 bo u mnie jest tak samo jak odepnę wtyczkę.
Ok dzieki jutro skocze i kupie czujnik i zobacze bedzie sie dzialo
Witam. Nie podnosi mi sie temperatura wogole. Ciągle jest poniżej 60 stopni. Kupiłem nie dawno A3 i wracając mysllem ze z czasem urośnie ale nistety... Czy to termonstat na 100% czy coś innego ?
sprawdz na VAGu i climatronicu temperatury to pierwsza czynność
druga czynność to zrób test wskaźników na VAGu
jak temperatura będzie dobra i test będzie poprawny sprawdź błędy
jak nie będzie błędów to by wychodziło na termostat
Niech kolega przegoni samochod, nie gaszac silnika otworz meske i tak : przy chlodnicy mamy dwa grube weze, ten na gorze powinien byc cieply, a ten na dole powinien byc zimny (dopuki temperatura nie przekroczy 87 stopni).
Ja w srode jestem umowiony u elektryka samochodowego, zobaczymy co boli moj przypadek.
Forumowicze...
Chcę kupić termostat, wyczytałem że polecanie WAHLERA, czy ten jest odpowiedni ? :
http://obrazki.elektroda.pl/39351589...5941_thumb.jpg
Kosztuje 46,73 zł, lecz chyba nie ma go na stanie.
Pomóżcie...
Ile kosztuje przesyłka z IC ???
Jak nie posiadasz zniżek w IC to się nie opłata tam robić zakupów na allegro termostat Wahlera znajdziesz w niższej cenie,osobiście polecam ci dołożenie kilku złotych i w granicach 60zł kupić termostat Behru jest to ori część tylko bez znaczka audi.
Mógłbym prosić o link lub numer tego termostatu ???