dzięki kolego za informacje też tak myślałem... po powrocie do Polski zaprowadzę autko i niech sprawdza co jest....
Printable View
dzięki kolego za informacje też tak myślałem... po powrocie do Polski zaprowadzę autko i niech sprawdza co jest....
Mam taki problem, klima chodzi mi jak szalona :D
Tzn wentylator chodzi na max obrotach jakby helikopter startował.
Nie pokazuje żadnych błędów.
Czyżby silniczek od wiatraka był zwalony ?
Wiadomo że tu już nie ma szczotek w silniczku.
Póki co jeżdze bez klimy.
w 8L jeśli spali się bezpicznik na akumulatorze od wentylatorów do po włączeniu klimy wiatraki chodzą od razu na drugim biegu. Posprawdzaj bezpieczniki najpierw.
aktywny węgiel :)
ale co to ma wspólnego z klimatyzacją ?
witam kolegów. posiadam A3 1.9tdi silnik ALH. nie działa mi klima.wyskakuje mi na vagu bład: przerwa lub zwarcie do masy czujnika cisnienienia w układzie. pytanie mam nastepujace. czy mozna go i jak zewzec na krótko /które piny, sa 4/ zeby klima ruszyła?pozdrawiam i dziekuje.
hmmm mialem taki blad i.... skonczylo sie na wymianie calego panelu klimy:(
czesc i witam :) mam takie pytanko - dzis mamy temp ok. 27st pojechalem sie przejechac i wlaczylem sobie klime na 20st, po przejechaniu ok. 15km troszke sie ochlodzilo w srodku ale klima dalej pracuje na pol gwizdka i tak jakby slabo wydaje mi sie dawala - czy to moze byc przez brak gazu w ukladzie ?? (auto swierzo sprowadzone, nie wiem kiedy ktos robil cos przy klimie), to raz a dwa co jakis czas slychac spod maski takie dziwne buczenie, cos w rodzaju rezonansu , przy czym po chwili mija, albo gdy wylacze klime. czy cos moze byc niedokrecone i przez to ?? ale co ?? :) pozdrawiam
ja bym obstawial ze wentylator odf klimy ci sie zacial czy cos z nim nie tak chodzi oczywiscie mi o ten przy chlodnicy ten mniejszy