-
Ok. To jeszcze sobie porównam czy z prawej strony pasuje na lewą. To by trochę ułatwiło. Dzięki!
Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
-
Witam, czy byłby ktoś tak dobry i podał mi ze swojej a3 8p 5d polift z wersji sline numery katalogowe amortyzatorów? Chcę zmienić z magnetic ride na sline. Też mam sline ale po vin pokazuje te magnetic.
-
Dzień dobry.
Potrzebuję numer części dokładki zderzaka pod hak i zaślepek z niej, samochód ma 2 rury , Audi A3 8P 2.0 TDi Quattro polift 2009 sportback bez sline
z góry dzięki, pozdrawiam. :)
-
haldex
Witam, szukam numerów łożysk do tylnego dyfra a3 8v.
-
-
Panowie Czy możliwe jest aby w moim A3 8P 2003 r był silnik wycieraczek o nr 1T0 955 119 A z Tourana ? Wycieraczka przód nie działa :( Podmieniłem już wszystko i został mi zakup tylko silniczka ... Niestety nie jestem pewien czy ktoś wcześniej nie założył nieodpowiedniego. Dziękuje
p.s. zdjęcie z netu ebay: https://www.ebay.co.uk/itm/293341746076
-
-
... czy nr 1T0 955 119 A jest stosowany/możliwy w A3 8P z 2003 r
-
numery niby podobne jak w A3 8P, ale ciężko jednoznacznie potwierdzić czy będzie pasował - lepiej poszukać z początkiem 8P np. 8p1955119f albo cały układ 8p1955023q
-
Dziękuje za podpowiedz - właśnie walczę ponad 2 tygodnie z problemem braku wycieraczek z przodu :( Nie mam już pomysłu i sił. Tył spryskuje i wycieraczka chodzi, z przodu tez spryski są ale nie reaguje silnik :( Podmieniłem manetki wraz z modułem pod kierą, rozebrałem w mak (łacznie z pinami ;) ) skrzynkę bezpieczników, przekaźniki wymieniłem, przywiozłem cały mechanizm z golfa V wraz z silniczkiem (z drugiej strony wejście na kostkę), podałem LIN bezpośrednio z kabiny na wycieraczkę, VAG widzi silnik OFF i nadal porażka. Zastanawia mnie właśnie to że taki zestaw silniczka z mechanizmem jak podawałem w/w numer miałem w aucie które niedawno kupiłem. Nie wiem czy to działało bo kupiłem od handlarza ....