-
Witam,
Potrzebuję numerów sprężyn i amorów, przód i tył
VIN: WAUZZZ8P79A146547
-
Witam.
Szukam numeru chłodnicy pompy paliwa w A3 o numerze Vin: WAUZZZ8L63A015727
Pozdrawiam
-
Mam pytanie ogólne. Z jakiego auta będzie pasował tylny zacisk do 8L z moim silnikiem. Istnieje jakaś strona albo katalog, gdzie mógłbym to sprawdzić samodzielnie?
-
Witam,
Mój mechanik szuka numeru uszczelek od wężyka od odmy do filtru powietrza. Pozwolę go zacytować:
"Jedna uszczelka, która idzie od odmy do przewodu doprowadzającego powietrze między filtrem powietrza, a przepustnicą, tam jest taka jajowata uszczelka.
A druga uszczelka jest od góry pod takim plastikowym korpusem, mniejsza i okrągła."
A3 8V 2015 1.8 TFSI.
Vin: WAUA7GFF4G1067707
-
Cześć,
Padły zamki w drzwiach tylnich (oba).
Potrzebuje nr części dla strony lewej i prawej.
VIN: WAUZZZ8PXAA015021
Dzięki, pozdrawiam
-
sorki za zwłokę, lecimy:
czater, są dwa typy czujnika - trzeba rozkodować VIN - mogę to zrobić (napisz PW jak chcesz), chłodnica: 1J0201894A
kamix, do takich operacji potrzeba rozkodować VIN - mogę to zrobić (napisz PW jak chcesz)
adams029, niestety jw.
piqenbauer, panie prawie cały VAG (Golfy, Ibizy, TT, Polo, Fabia) byleby był napęd na przód
mezes, są dwa typy zamka- trzeba rozkodować VIN - mogę to zrobić (napisz PW jak chcesz)
-
Witam serdecznie.
Potrzebuje kupić sprężyny przód do a3 8l 1.6 96r
Mógłby ktoś pomóc jakie wybrać rozmiary ?
VIN: WAUZZZ8LZVA051030
Dziękuje za pomoc.
-
1j0411105aa, 1j0411105ac, 1j0411105ab, 1j0411105ad każda bedzie pasowac
-
Cześć,
Potrzebuję numery części:
- amortyzatory przód (obie strony)
- drążki kierownicze + końcówki (również obie strony).
I jeszcze numer śruby z nakrętką, która skręca amortyzator ze zwrotnicą bo stara nadaje się na złom...
VIN: WAUZZZ8LZXA059032.
Jakie marki warto rozważyć w zakupie? Nie chcę czegoś mega drogiego, ale też nie totalnego szajsu.
-
Żyje tu ktoś?
Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka