-
Czyli u mnie przekłamanie 4 km/h przy 150.
Posiadam taki oto diabelny sprzęt wiec będzie można popróbować z błotnikami http://img638.imageshack.us/img638/2...69a0c65d6c.jpg
A nadkola też można delikatnie przerobić żeby nie tarło, O negatyw o tym nie pomyślałem Dzięki za pomoc
-
Szukam felg do przyszlej a3, chce 17 cali, jakiego et szukac? Nie bede obnizal auta, a wszedzie jest praktycznie et35... Nie wiem czy dobrze czy nie
-
-
To gdzie takich felg szukav, wszedzie sa et35, masakra mozesz polecic jak szukac dobrych markowych felg?
-
Na allegro, czasami trzeba zadzownic do sprzedawcy, w przypadku uzywanych.
-
ET42 w przypadku felg 7.5" szerokich. Jeśli 8", to patrz za ET47 minimum.
Tapatalk
-
Jakie ET powinny mieć felgi 19x8' (225-235/40-35) przy zawieszeniu Eibach B12 -30 mm lub H&R -35 mm ?
-
Witam
Stoję przed zakupem felg stalowych na zimę. Moje byłe zimówki które zostały skradzione były z oznaczeniem ET50,opony jakie posiadam to 205/55 R16. Znalazłem sprzedawce który ofertuje mi oryginalne felgi audi z oznaczeniem ET55 - twierdzi że takie były montowane w mocniejszych wersjach jednostek napędowych,a skoro ja mam tylko silnik 1.6 dlatego miałem et50. Czy moge smialo kupic felgi z oznaczeniem ET55 i zakładac na moje auto, czy szukac dalej ale takich jakie były oryginalnie ?
-
-
przerabiał ktoś u nas temat zwiększania ET?