u mnie cos 15 sie palą
widocznie coś z przetwornica lub kable
Printable View
u mnie cos 15 sie palą
widocznie coś z przetwornica lub kable
ja najpierw jeździłem na HIDach to 15 mi sie paliły, wiec wstawiłem 20-stki. Teraz jezdze na ori xenonkach i też dają rade. Pozdr.
dzieki kam1kaze też tak zrobie i zobaczymy
witam
podepne sie:P
kto? ma i u?ywa takich: http://moto.allegro.pl/item682733327...ngel_eyes.html
????
chce takie kupi?
rzu?cie jak?? opinie
Zdania zawsze b?d? podzielone nie licz na jednakow? opini?. Jedni wol? ?ledzie inni jak im z g?by jedzie wi?c wybieraj :) Osobi?cie wola?bym kupi? oryginalne lampy poliftingowe helli i chocia? jako? to wygl?da , a wdra?anie element?w burackiego bi em dablju do audi to wed?ug mnie pora?ka !
podpisano:
Kam1kaze :)
ani to nie wygląda ani nie świeci. Przyglądałem sie na prawde róznym lampom i żadne z nich nie są w stanie dorównać oryginalnym poliftom. Jedynie jakbym chciał "tuningować" auto to bym se założył te "devil's eyes" ale mam ori xenony i jestem mega zadowolony.
tak na chłopski rozum to przecież polifty tylko czarne
i te kłujące w oczy ringi;)
no to muszę pomyśleć jeszcze
marcinwdg jezeli chodzi o te lampy to zobacz sobie na zdjecia ze slaskiego, kolezanka ardra ma takie, i wg mnie wygladaja super i swieca rownie dobrze...
Napisz do ardry i zapytaj czy jest zadowolona czy nie, lub do sławko, ostatnio tez takie zalozyl, tylko nie czarne a srebrne..
pzdr
Ja zamieniłem ori polifty na te lampy i jestem baaaardzo zadowolony. Świecą lepiej niż Moje polifty a reszta to rzecz gustu.
Jak sam widzisz zdania są podzielone. Jeden woli ogórki drugi ogrodnika córki. Ja bym osobiście ich nie założył bo poprostu mi się totalnie nie podobają. Dlatego mam zwykłe polifty.
pzdr