Zerknij sobie tutaj, może coś znajdziesz dla siebie: www.racingforum.pl/index.php?showtopic=44658
Zerknij sobie tutaj, może coś znajdziesz dla siebie: www.racingforum.pl/index.php?showtopic=44658
neta już przebuszowałem :) dzięki za linka
Ja przerabiałem znajomemu BBS ch-r ale gra nie warta świeczki bo materiału do zebrania zwykle na felgach nie ma za dużo a lepiej nie ryzykować. Z et 35 na et 37
Więcej nie dało sie zrobić żeby było bezpiecznie. A praca czasochłonna i nie tania. Lepiej sobie odpuścić i kupić takie jakie chcesz.
akurat w oz superleggera jest tego dość dużo do zebrania, więc zastanawiałem się tylko i wyłącznie jak z kosztami?
Nie było później komplikacji?
Problem jest z umieszczenie felgi na stole frezarki CNC jeżeli jest pomalowana grubą warstwą lakieru. Cena zależy kto się tego podejmie, godzina pracy CNC od 80 zł Do 130zł.
Ja mu zebrałem tylko 2 mm i nie było problemu jeździ na nich 3 miesiąc. Kwiestia jest jaka grubość jest bezpieczna?
Kolega opchnal by mi keskin 17 et 35 17x8j 5x100, czy jakbym chcial do a3 8p to bedzie tarlo?
no jak dasz dystans zmieniający rozstaw śrub to przy tek konfiguracji raczej będzie
i bez dystansu by tarło. z dystansem zmieniającym rozstaw, czyli min 17 mm będzie już poza obrys wystawać.
Wszystkie fajne felgi maja et35... Jak znalesc 42-56??
Opona 205/55/r16 na feldze 7j ET35 będzie tarło? Zawias ambition.