o ile dobrze pamiętam splin M12
Printable View
o ile dobrze pamiętam splin M12
Klucz kupiony :) potwierdzam rozmiar M12
pytanko do ekspertów ;)
czy licznik wyskalowany na 280km/h podejdzie na wymianę zamiast takiego na 260km/h?
tak, nie ma problemu
Dzisiaj byłem u naszego kolegi z forum mieto. Wymienił mi licznik na poliftowy bez żadnego problemu:):) Żadne błędy się nie palą, przebieg ustawiony.
http://images61.fotosik.pl/557/9f187d101b96690cmed.jpg
witam tez załozyłem zegary od polifta rok 2009 do auta z 2003 roku super to wyglada ale duzo kasy mnie to wyszlo zegar 500zł manetka 100zl pompa paliwa 150zl kodowanie 300zł
Witam czy licznik o nr. 8P0920931S ( LIFT ) będzie pasował do mojej A3 1.9 TDI BKC ??? 2006r.
Tak, powinien spasować
KOREKTA - Witam czy licznik o nr. 8P0920931S ( LIFT ) będzie pasował do mojej A3 1.9 TDI BKC ??? 2005r. modelowo 2006r ?? oraz czy mogę mieć problemy jak pojadę do Bełtowskiego (KRK) i okaże się że licznik jest kradziony ? Kupiłem go na giełdzie samochodowej ale nie dostałem żadnego papieru na ten licznik ( wiadomo giełda). Chce uniknąć nieporozumień i problemów. I pytanie czysto teoretyczne czy jak wykasowałbym nr.Vin z tego licznika a wgrał jakiś inny ( pewny ) to czy wszystko było by ok . ( zero POLICJI ) ?? Będę bardzo wdzięczny za pomoc. dodam jeszcze że byłem ostatnio na giełdzie spotkać się ze sprzedającym ale okazało się że przenieśli się gdzieś i na giełdzie nie handlują :/
Licznik powinien spasować (masz taki sam model silnika i rok produkcji jak ja, więc nie powinno być bez problemu). Możesz mieć problemy, jak okaże się ,że faktycznie jest kradziony. Takie klocki miał jeden z forumowiczów. Nie wiem jak z w graniem innego numeru vin, czy to coś da